Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409937 - DX3 4P Z25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409937 - DX3 4P Z25 25KA - Legrand - DX3 4P Z25 25KA - Legrand - 0
409937 - DX3 4P Z25 25KA - Legrand
193,37 €
193,37 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P Z25 25KA - Legrand
193,37 €
KKK ja lisateave

DX3 4P Z25 25KA on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 4P Z25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 4P Z25 25KA kasutamist ekstreemsetes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P Z25 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P Z25 25KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 4P Z25 25KA on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 4P Z25 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes soovivad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 4P Z25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P Z25 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P Z25 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P Z25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 4P Z25 25KA by Legrand on veatu ja võimas lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood atraktiivse hinnaga DX3 4P Z25 25KA ja veenduda selle 193.37 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P Z25 25KA (409937) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P Z25 25KA peamised voorused?

    Toote esmaste eelised hõlmavad selle parimat tõhusust, kestvat funktsionaalsuse ning vastavust tänapäevastele ohutuse ja kvaliteetnormidele. Seade torkab esile ka lihtsalt kasutatava kasutamise hõlpsuse ja hoolduse arvestades.

  • Millised on toote inseneri kirjeldused?

    Tehnilised kirjeldused võivad versioonide kaupa muutuda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 funktsioonidele, võimsusele, elektrilise pinge ja dimensioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks tutvuge toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või esituse vastu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 4P Z25 25KA hakkama?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised eripärad defineerivad toodet sarnastest toodetest?

    DX3 4P Z25 25KA firmalt Legrand paistab paralleelsete raames tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste teostamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P Z25 25KA väärtus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Turuhind on 193.37 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie postiteade, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 4P Z25 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele tagatise võimaluse. Kvaliteedigaranti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubatoote margist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie klienditeenindusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P Z25 25KA üleandmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba omaksvõttu meie kaubanduspunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja valitu kauba sissevõtmise metoodikast.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 4P Z25 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis perioodiliselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidades kinni tootefirma soovitusi seadme käitlemiseks ja viige lõpule vajalikke ennetustegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 4P Z25 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on hästi integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellest praktilise lahenduse tootmisprotsesside uuendamiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 4P Z25 25KA teiste Legrand üksustega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand mehhanismidega ja lisaosadega, mis võimaldab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka hooldust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
193,37 €
193,37 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast