Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409936 - DX3 4P Z20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409936 - DX3 4P Z20 25KA - Legrand - DX3 4P Z20 25KA - Legrand - 0
409936 - DX3 4P Z20 25KA - Legrand
185,94 €
185,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P Z20 25KA - Legrand
185,94 €
KKK ja lisateave

DX3 4P Z20 25KA on BaltElec parim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 4P Z20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud ainet ja läbimõeldud projekteerimine tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 4P Z20 25KA kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P Z20 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P Z20 25KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 4P Z20 25KA on formuleeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 4P Z20 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle soodsaks variandiks kes tahavad kasutuses olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 4P Z20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P Z20 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P Z20 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P Z20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 4P Z20 25KA by Legrand on kvaliteetne ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga DX3 4P Z20 25KA ja veenduda selle 185.94 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P Z20 25KA (409936) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P Z20 25KA peamised voorused?

    Toote keskse tugevused hõlmavad selle suurepärast saavutust, pikka kasutamisaega ning vastavust tipptasemel julgeoleku- ja kvaliteedistandarditele. Seade eristub teistest ka lihtsa töötamise ja teenindamise arvestades.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid tunnused?

    Tootmistehnilised indeksid võivad seeriati vahelduda, kuid prioriteet pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, mahutavusele, elektrienergiale ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema arvustuse saamiseks otsige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või analüüsi juure.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 4P Z20 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised kvaliteedid teevad unikaalseks vahendit alternatiividest?

    DX3 4P Z20 25KA firmalt Legrand tõuseb esile vastasleeri ringis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutusel ja vastavusele täituvatele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P Z20 25KA maksumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnatase on 185.94 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada soodustust. Registreeru meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 4P Z20 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantii. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt tootemargist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saada ühendust meie kliendihooldusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P Z20 25KA transport?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerteenust ja kauba läbivaatamist meie asutusest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elupiirkonnast ja soovitava kauba omandamise variandist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 4P Z20 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia masina hooldus. Pidades kinni tootja poolt nõudmisi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajaliselt.

  • Kas DX3 4P Z20 25KA suudab integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise tõhusa lahenduse protsesside arendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 4P Z20 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Tööstustooted on välja töötatud laialdast ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand seadmete ja lahendustega, mis võimaldab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja toimimise. Sama tootja toodete kasutamine kergendab ka hoolduse ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
185,94 €
185,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast