Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409934 - DX3 4P Z10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409934 - DX3 4P Z10 25KA - Legrand - DX3 4P Z10 25KA - Legrand - 0
409934 - DX3 4P Z10 25KA - Legrand
185,94 €
185,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P Z10 25KA - Legrand
185,94 €
KKK ja lisateave

DX3 4P Z10 25KA on BaltElec ülim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 4P Z10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Loomisel kasutatud substraadid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad korraliku ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 4P Z10 25KA kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P Z10 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P Z10 25KA väljatöötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 4P Z10 25KA on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 4P Z10 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades iseärasustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks ettevõtete jaoks kes planeerivad kasutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 4P Z10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P Z10 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P Z10 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 4P Z10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 4P Z10 25KA by Legrand on kvaliteetne ja tulus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 4P Z10 25KA ja veenduda selle 185.94 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P Z10 25KA (409934) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P Z10 25KA peamised tugevused?

    Toote kaalukad kasu hõlmavad selle kvaliteetset mõjusust, pikendatud teenindusiga ning vastavust tänapäevastele kaitse- ja normatiividele. Seade paistab teistest ka lihtsustatud töökindluse ja hooldamise arvestades.

  • Millised on toote seadme omaduste?

    Seadme kirjeldused võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid prioriteet pööratakse DX3 omadustele, jõule, elektrienergiale ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks kontrollige toote seadme dokumentatsiooni või ülevaate andmeid.

  • Milliste rollidega saab DX3 4P Z10 25KA jagab?

    Toode saab edukalt toime selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised aspektid eraldavad eksponenti sarnastest toodetest?

    DX3 4P Z10 25KA firmalt Legrand on märgatav konkurentide rühmas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate integreerimisele ja vastavusele karmidele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P Z10 25KA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 185.94 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 4P Z10 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, varustustootja annab tootele toote garantii. Kaitse tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P Z10 25KA transport?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastuvõttu meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus on tingitud teie kohast ja kõige sobivama kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 4P Z10 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik regulaarselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Teostades vastavalt valmistajafirma eeskirju seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetavaid toiminguid ajaliselt.

  • Kas DX3 4P Z10 25KA suudab integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, moodul on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise praktilise lahenduse tehnoloogiliste moderniseerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 4P Z10 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand aparaatidega ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine kehtestab ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
185,94 €
185,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast