Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409925 - DX3 3P Z20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409925 - DX3 3P Z20 25KA - Legrand - DX3 3P Z20 25KA - Legrand - 0
409925 - DX3 3P Z20 25KA - Legrand
154,95 €
154,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P Z20 25KA - Legrand
154,95 €
KKK ja lisateave

DX3 3P Z20 25KA on BaltElec superior toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 3P Z20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Loomisel kasutatud materjalid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P Z20 25KA kasutamist tõsistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P Z20 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P Z20 25KA välja arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 3P Z20 25KA on formuleeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P Z20 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks ettevõtetele kes tahavad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P Z20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P Z20 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P Z20 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P Z20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P Z20 25KA by Legrand on veatu ja tõhus lahendus DX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai rakendusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga DX3 3P Z20 25KA ja veenduda selle 154.95 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P Z20 25KA (409925) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P Z20 25KA peamised plussid?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle suurepärast optimaalsust, venitatud kasutusiga ning vastavust uusimatele ohutus- ja nõuetele. Seade paistab silma ka lihtsasti kasutatava töötamise ja hooldamise lihtsuse tõttu.

  • Millised on toote mehaanilised indeksid?

    Mehaanilised faktorid võivad erinevates mudelites olla erinevad, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 funktsioonidele, efektiivsusele, elektrivoolule ja välismõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks vaadake toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või andmestiku esitlust.

  • Milliste rollidega saab DX3 3P Z20 25KA toimetada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised omadused teevad unikaalseks instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 3P Z20 25KA firmalt Legrand on märgatav vastasleeri ringis tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutussevõtmisele ja vastavusele tõsistele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P Z20 25KA maksumus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Turuhind on 154.95 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnaalandust. Pane kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 3P Z20 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedigaranti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt brändist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või võtta ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P Z20 25KA edastamine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba kättesaamist meie müügipunktist. Tarne tingimused ja maksumus on seotud teie tsoonist ja valitu kauba sissevõtmise viisist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P Z20 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik korrapäraselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades tootefirma käske seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid etteantud ajal.

  • Kas DX3 3P Z20 25KA on antud integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb siis praktilise lahenduse tootmisprotsesside kasutuselevõtmiseks ja suurendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P Z20 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Seade on välja töötatud laialdast ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka parandamise ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
154,95 €
154,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast