Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409923 - DX3 3P Z10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409923 - DX3 3P Z10 25KA - Legrand - DX3 3P Z10 25KA - Legrand - 0
409923 - DX3 3P Z10 25KA - Legrand
154,95 €
154,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P Z10 25KA - Legrand
154,95 €
KKK ja lisateave

DX3 3P Z10 25KA on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P Z10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P Z10 25KA kasutamist rasket ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P Z10 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P Z10 25KA väljatöötamisel pöörati suurt tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 3P Z10 25KA on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P Z10 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle väga sobivaks ettevõtete jaoks kes planeerivad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P Z10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P Z10 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P Z10 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 3P Z10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 3P Z10 25KA by Legrand on tõhus ja toimiv lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikapood soodsaimaga hinnaga DX3 3P Z10 25KA ja veenduda selle 154.95 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P Z10 25KA (409923) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P Z10 25KA peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad toetused hõlmavad selle esmaklassilist mõjusust, pikendatud eluepikkust ning vastavust nüüdisaegsetele turvameetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade on märkimisväärne ka lihtsalt kasutatava hooldamise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Tehnika omaduste võivad tüübit sõltuvalt olla varieeruv, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootmisvõimele, pingelisele koormusele ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema detailide saamiseks kontrollige toote tehniliste dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni esitlust.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P Z10 25KA suudab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad eriliseks eksponaati asendusmudelitest?

    DX3 3P Z10 25KA firmalt Legrand torkab silma vastasleeri seas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste rakendamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa nõuetele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P Z10 25KA turuhind ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahakulu on 154.95 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnalõiget. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P Z10 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, valmistaja annab tootele kaupade garantii. Toote garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või saada ühendust meie klienditoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P Z10 25KA tarne?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba läbivaatamist meie kaubanduspunktist. Saadetise tingimused ja maksumus on tingitud teie regioonist ja eelistatud kauba käesoleku viisist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 3P Z10 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on oluline regulaarselt läbi viia toote hooldus. Pidades kinni valmistaja eeskirju seadme korraldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd õigel ajal.

  • Kas DX3 3P Z10 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmisliinide uuendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P Z10 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Mehhanism on välja töötatud kohandatud ühilduvust märgates koos teiste Legrand komplektidega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja korrektuse. Sama tootja võimaluste kasutamine võimaldab ka teenindust ja remonti.

Hiljuti vaadatud
154,95 €
154,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast