Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409912 - DX3 2P Z10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409912 - DX3 2P Z10 25KA - Legrand - DX3 2P Z10 25KA - Legrand - 0
409912 - DX3 2P Z10 25KA - Legrand
91,99 €
91,99 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P Z10 25KA - Legrand
91,99 €
KKK ja lisateave

DX3 2P Z10 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P Z10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P Z10 25KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P Z10 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P Z10 25KA välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P Z10 25KA on loodud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged instruktsioonid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P Z10 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle täiuslikuks otsuseks kes soovivad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P Z10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P Z10 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P Z10 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P Z10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

DX3 2P Z10 25KA by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus DX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne installeerimine ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga DX3 2P Z10 25KA ja veenduda selle 91.99 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P Z10 25KA (409912) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P Z10 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote kaalukad plussid hõlmavad selle kvaliteetset saavutust, kestvat kasutamisaega ning vastavust praegustele kindlus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade eristub ka lihtsalt kasutatava kasutamise ja remondi seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Tehnoloogia iseloomustused võivad seeriati muutuma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 võimalustele, energiakasutusele, toitepinge ja suurustele. Täpsema andmed saamiseks saage teada toote seadme dokumentatsiooni või näitajate andmeid.

  • Milliste ülesannete saab DX3 2P Z10 25KA toime?

    Toode saab edukalt toime selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised kvaliteedid eraldavad objekti sarnastest toodetest?

    DX3 2P Z10 25KA firmalt Legrand tõuseb esile teis(t)e tootjate rühmas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutussevõtmisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P Z10 25KA tasu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hind on 91.99 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 2P Z10 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tootja annab tootele garantii. Tagatise tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või saada ühendust meie teenindustoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P Z10 25KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba saamist meie pood. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie tsoonist ja valitud kauba vastuvõtmise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P Z10 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on vajalik järjepidevalt läbi viia seadme hooldus. Teostades valmistajafirma käske seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P Z10 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, üksus on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellest mugava lahenduse tootmisliinide renoveerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P Z10 25KA teiste Legrand toodetega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand seadmete ja lahendustega, mis andev kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja vidinate kasutamine soodustab ka uuendust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
91,99 €
91,99 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast