Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409908 - DX3 2P Z2 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409908 - DX3 2P Z2 25KA - Legrand - DX3 2P Z2 25KA - Legrand - 0
409908 - DX3 2P Z2 25KA - Legrand
145,02 €
145,02 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P Z2 25KA - Legrand
145,02 €
KKK ja lisateave

DX3 2P Z2 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest väikestele asjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P Z2 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P Z2 25KA kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P Z2 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P Z2 25KA projekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P Z2 25KA on kujundatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged reeglid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P Z2 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks valikuks kes otsivad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P Z2 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P Z2 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P Z2 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P Z2 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P Z2 25KA by Legrand on veatu ja võimas lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne installeerimine ja korraldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga DX3 2P Z2 25KA ja veenduda selle 145.02 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P Z2 25KA (409908) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P Z2 25KA peamised eelised?

    Toote kandev eelarvamused hõlmavad selle kõrget optimaalsust, venitatud funktsionaalsuse ning vastavust kaasaegsetele kaitsemeetmete- ja normatiividele. Seade eristub ka intuitiivse kasutamise lihtsuse ja tehnilise teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote inseneri parameetrid?

    Spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid võivad tüüpide kaupa olla varieeruv, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, tootmisvõimele, pingetegurile ja dimensioonidele. Täpsema andmed saamiseks kontrollige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku kohta.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P Z2 25KA toimetada?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomulikud omadused iseloomustavad artiklit sarnastest toodetest?

    DX3 2P Z2 25KA firmalt Legrand torkab silma rivaalide ringis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P Z2 25KA hindumus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 145.02 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Pane ennast kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P Z2 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubamärgist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P Z2 25KA tarne?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Saadetise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja valitud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P Z2 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on vajalik korrapäraselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige tootmisettevõtte käske seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P Z2 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest lihtsa lahenduse tootmisliinide kasutuselevõtmiseks ja ühildamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P Z2 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud komplektset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand üksustega ja elementidega, mis pakub kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja korrektuse. Sama tootja seadmete kasutamine kergendab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
145,02 €
145,02 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast