Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409901 - DX3 1P Z10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409901 - DX3 1P Z10 25KA - Legrand - DX3 1P Z10 25KA - Legrand - 0
409901 - DX3 1P Z10 25KA - Legrand
56,40 €
56,40 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P Z10 25KA - Legrand
56,40 €
KKK ja lisateave

DX3 1P Z10 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P Z10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud disain tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 1P Z10 25KA kasutamist töötingimustes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P Z10 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P Z10 25KA arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 1P Z10 25KA on tehtud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 1P Z10 25KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omaseid jooni saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle õigeks lahenduseks kes eelistavad operatsioonis olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 1P Z10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P Z10 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P Z10 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P Z10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 1P Z10 25KA by Legrand on tõestatud ja ressursisäästlik lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga DX3 1P Z10 25KA ja veenduda selle 56.40 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P Z10 25KA (409901) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P Z10 25KA peamised plussid?

    Toote põhilised voorused hõlmavad selle märkimisväärset tõhusust, kestvat elueaks ning vastavust moodsa turvalisus- ja kvaliteedistandarditele. Seade on märkimisväärne ka kergesti kasutatava töötamise ja hooldamise lihtsuse poolest.

  • Millised on toote tehniliste iseloomustused?

    Inseneri kirjeldused võivad seeriati vahelduda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 funktsioonidele, jõudlusele, pingele ja füüsilisele ulatusele. Täpsema teabe saamiseks kontrollige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või esituse andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P Z10 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised omadused eristavad vahendit teistest toodetest?

    DX3 1P Z10 25KA firmalt Legrand paistab rivaalide piirkonnas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutusel ja vastavusele kõrgetele Euroopa määrustele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P Z10 25KA summa ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 56.40 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalõiget. Registreeru meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 1P Z10 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Garantiiaja tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või küsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P Z10 25KA tarne?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerivedu ja kauba saamist meie kauplusest. Saadetise tingimused ja maksumus tuleneb teie kohast ja kõige sobivama kauba saamise süsteemist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 1P Z10 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on oluline pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Vastavalt valmistusettevõtte nõuandeid seadme käsitlemiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 1P Z10 25KA võib integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, instrument on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb siis kompleksse lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 1P Z10 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Seade on välja töötatud komplektset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand lahendustega ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kindluse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
56,40 €
56,40 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast