Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409884 - DX3 3P MA40 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409884 - DX3 3P MA40 25KA - Legrand - DX3 3P MA40 25KA - Legrand - 0
409884 - DX3 3P MA40 25KA - Legrand
80,39 €
80,39 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P MA40 25KA - Legrand
80,39 €
KKK ja lisateave

DX3 3P MA40 25KA on BaltElec superior toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P MA40 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 3P MA40 25KA kasutamist rasket ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P MA40 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P MA40 25KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P MA40 25KA on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P MA40 25KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes tahavad olemasolevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P MA40 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P MA40 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P MA40 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 3P MA40 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 3P MA40 25KA by Legrand on soliidne ja ressursisäästlik lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga DX3 3P MA40 25KA ja veenduda selle 80.39 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P MA40 25KA (409884) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P MA40 25KA peamised eelarvamused?

    Toote keskse eelised hõlmavad selle märkimisväärset toime, kestvat eluea ning vastavust uusimatele usaldusväärsuse- ja standarditele. Seade on eriline ka arusaadava käsitlemise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote tehnika parameetrid?

    Seadme spetsifikatsioonid võivad tüüpide kaupa muutuma, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 omadustele, efektiivsusele, pingelisele koormusele ja välismõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks otsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või ülevaate kohta.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P MA40 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised eripärad muudavad erinevaks toodet asendustest?

    DX3 3P MA40 25KA firmalt Legrand tõstab esile vastasleeri grupis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate arendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P MA40 25KA kulu ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 80.39 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimas meie postiteade, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 3P MA40 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele garantii. Toote garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaväärtusest ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P MA40 25KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõttu meie punktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie piirkonnast ja väljavalitud kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 3P MA40 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on essentsiaalne regulaarselt läbi viia toote hooldus. Seadke esikohale valmistusfirma eeskirju seadme korraldamiseks ja teostage vajalikke profülaktikat ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P MA40 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb siis tõhusa lahenduse tootmissektori arendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P MA40 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komplektidega ja komponentidega, mis loob kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine kergendab ka korrastamise ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
80,39 €
80,39 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast