Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409873 - DX3 2P MA25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409873 - DX3 2P MA25 25KA - Legrand - DX3 2P MA25 25KA - Legrand - 0
409873 - DX3 2P MA25 25KA - Legrand
36,09 €
36,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P MA25 25KA - Legrand
36,09 €
KKK ja lisateave

DX3 2P MA25 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P MA25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P MA25 25KA kasutamist rasketes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P MA25 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P MA25 25KA komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P MA25 25KA on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P MA25 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle väga sobivaks variandiks kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P MA25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P MA25 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P MA25 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P MA25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P MA25 25KA by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus soodsaima hinnaga DX3 2P MA25 25KA ja veenduda selle 36.09 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P MA25 25KA (409873) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P MA25 25KA peamised eelised?

    Toote kandev positiivsed aspektid hõlmavad selle tipptasemel saavutust, pikendatud elueaks ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete ja nõuetele. Seade eristub teistest ka arusaadava töötlemise ja hooldamise tõttu.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid omadused?

    Tehniliste kirjeldused võivad seeriati diferentseeruma, kuid prioriteet pööratakse DX3 võimalustele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks otsige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse selgitusi.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P MA25 25KA toimetada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadused muudavad erinevaks eksponenti alternatiividest?

    DX3 2P MA25 25KA firmalt Legrand tõuseb silma paralleelsete piirkonnas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest stabiilse valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P MA25 25KA hindumus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Rahakulu on 36.09 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnasoodust. Pane end kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P MA25 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Tagatise tingimused võivad kõikuda sõltuvalt tootemargist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või võtta ühendust meie klienditeenindusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P MA25 25KA jõudmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba omaksvõttu meie müügipunktist. Kohalevedamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elupiirkonnast ja eelistatud kauba omandamise korrast.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P MA25 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on ülitähtis korrapäraselt läbi viia masina hooldus. Kohandudes tootja poolt juhiseid seadme hooldamiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P MA25 25KA suudab integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb neist optimaalse lahenduse tootmisüksuste koosolekuteks ja kasvuks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P MA25 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Seade on välja töötatud ühtset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komplektidega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja seadmete kasutamine soodustab ka parandamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
36,09 €
36,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast