Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409872 - DX3 2P MA16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409872 - DX3 2P MA16 25KA - Legrand - DX3 2P MA16 25KA - Legrand - 0
409872 - DX3 2P MA16 25KA - Legrand
47,39 €
47,39 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P MA16 25KA - Legrand
47,39 €
KKK ja lisateave

DX3 2P MA16 25KA on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P MA16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad eluea ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P MA16 25KA kasutamist rasket ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P MA16 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P MA16 25KA komplekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P MA16 25KA on kujundatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P MA16 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks valikuks kes otsustavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 2P MA16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P MA16 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P MA16 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P MA16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See näitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 2P MA16 25KA by Legrand on usaldusväärne ja toimiv lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne integreerimine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga DX3 2P MA16 25KA ja veenduda selle 47.39 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P MA16 25KA (409872) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P MA16 25KA peamised tugipunktid?

    Toote põhilised toetused hõlmavad selle parimat toimekust, pikka eluepikkust ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja kvaliteetnormidele. Seade eristub teistest ka kergesti kasutatava kasutamise hõlpsuse ja tehnilise teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tehniliste omaduste?

    Tootmistehnilised faktorid võivad erinevustes vahelduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 omadustele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja gabariitidele. Täpsema detailide saamiseks konsulteerige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või esituse vastu.

  • Milliste toimingutega saab DX3 2P MA16 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadused teevad unikaalseks eksponenti sarnastest toodetest?

    DX3 2P MA16 25KA firmalt Legrand tõstab esile võistlejatega kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P MA16 25KA hind ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahakulu on 47.39 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnalangust. Käi registreerimas meie postiteade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P MA16 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, kaubatootja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubatoote margist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või võtta ühendust meie teenindustoega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P MA16 25KA jõudmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastu võtmist meie punktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha piirkonnast ja väljavalitud kauba vastuvõtmise süsteemist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P MA16 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik regulaarselt läbi viia tehniline hooldus. Teostades vastavalt tootefirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke ennetustegevusi ajastatud.

  • Kas DX3 2P MA16 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, üksus on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmisüksuste moderniseerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P MA16 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toode on välja töötatud täpset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand aparaatidega ja lisaosadega, mis pakub kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine aitab ka kontrolli ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
47,39 €
47,39 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast