Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409869 - DX3 2P MA6.3 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409869 - DX3 2P MA6.3 25KA - Legrand - DX3 2P MA6.3 25KA - Legrand - 0
409869 - DX3 2P MA6.3 25KA - Legrand
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P MA6.3 25KA - Legrand
36,01 €
KKK ja lisateave

DX3 2P MA6.3 25KA on BaltElec eliit toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P MA6.3 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pika ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P MA6.3 25KA kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P MA6.3 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P MA6.3 25KA komplekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P MA6.3 25KA on väljatöötatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 2P MA6.3 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades omaseid jooni saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle ideaalseks lahenduseks kes soovivad omandatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P MA6.3 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P MA6.3 25KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P MA6.3 25KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P MA6.3 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P MA6.3 25KA by Legrand on kvaliteetne ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja korraldus ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kaotamata võimalust osta interneti kauplus taskukohase hinnaga DX3 2P MA6.3 25KA ja veenduda selle 36.01 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P MA6.3 25KA (409869) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P MA6.3 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote peamised positiivsed küljed hõlmavad selle ülimat töövõimet, pikka eluepikkust ning vastavust moodsa ohutuse ja standarditele. Seade torkab esile ka mugava töötlemise ja teenindamise tõttu.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Inseneri spetsifikatsioonid võivad variatsioonide kaupa eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 rakendustele, tootmisvõimele, elektrivõrgule ja proportsioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks jälgige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni esitlust.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P MA6.3 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toimetada selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised eristavad tunnused iseloomustavad seadet konkurentidest?

    DX3 2P MA6.3 25KA firmalt Legrand eristub võistlejatega grupis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutusel ja vastavusele täituvatele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P MA6.3 25KA turuhind ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 36.01 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodushinnet. Pane end kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P MA6.3 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, varustustootja annab tootele kvaliteedigaranti. Kaitse tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või saada ühendust meie kliendihooldusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P MA6.3 25KA transport?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba omaksvõttu meie kauplusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukohast ja valitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P MA6.3 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on essentsiaalne järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Seadke esikohale tootefirma ettekirjutusi seadme käitlemiseks ja teostage vajalikke ennetustöid õigel ajal.

  • Kas DX3 2P MA6.3 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, mehhanism on hästi integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb antud sobiva lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P MA6.3 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand üksustega ja elementidega, mis tagab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine lihtsustab ka teenindust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast