Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409867 - DX3 2P MA2.5 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409867 - DX3 2P MA2.5 25KA - Legrand - DX3 2P MA2.5 25KA - Legrand - 0
409867 - DX3 2P MA2.5 25KA - Legrand
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P MA2.5 25KA - Legrand
36,01 €
KKK ja lisateave

DX3 2P MA2.5 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P MA2.5 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P MA2.5 25KA kasutamist komplitseeritud ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P MA2.5 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P MA2.5 25KA loomisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P MA2.5 25KA on disainitud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P MA2.5 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades selle spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle optimaalseks valikuks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P MA2.5 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P MA2.5 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P MA2.5 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 2P MA2.5 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P MA2.5 25KA by Legrand on soliidne ja praktiline lahendus DX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga DX3 2P MA2.5 25KA ja veenduda selle 36.01 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P MA2.5 25KA (409867) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P MA2.5 25KA peamised eelised?

    Toote peamised voorused hõlmavad selle ülimat mõjusust, kestvat eluepikkust ning vastavust praegustele ohutus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab silma ka kergesti kasutatava kasutamise hõlpsuse ja hooldamise lihtsuse seisukohast.

  • Millised on toote tehnika omadused?

    Mehaanilised omadused võivad seeriati vahelduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 võimalustele, jõule, pingetegurile ja gabariitidele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote mehaanilised dokumentatsiooni või analüüsi juhiseid.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P MA2.5 25KA läbi viia?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised tunnused panevad silma paistma eksponaati alternatiividest?

    DX3 2P MA2.5 25KA firmalt Legrand paistab silma rivaalide kategoorias tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite rakendusele ja vastavusele tõsistele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P MA2.5 25KA summa ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnaseis on 36.01 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodustust. Telli meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P MA2.5 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Kvaliteedigaranti tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubaväljaandest ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saata ühendust meie klientide toega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P MA2.5 25KA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastu saamist meie pood. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitu kauba omandamise variandist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P MA2.5 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on esmatähtis pidevalt läbi viia aparaadi hooldus. Pidades kinni valmistusfirma ettekirjutusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajaliselt.

  • Kas DX3 2P MA2.5 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, masin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb antud efektiivse lahenduse tootmisliini kasutuselevõtmiseks ja suurendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P MA2.5 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Komplekt on välja töötatud laialdast ühilduvust arvestades koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka korrastamise ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast