Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409866 - DX3 2P MA1.6 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409866 - DX3 2P MA1.6 25KA - Legrand - DX3 2P MA1.6 25KA - Legrand - 0
409866 - DX3 2P MA1.6 25KA - Legrand
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P MA1.6 25KA - Legrand
36,01 €
KKK ja lisateave

DX3 2P MA1.6 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P MA1.6 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P MA1.6 25KA kasutamist raskeid ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P MA1.6 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P MA1.6 25KA loomisel pöörati erilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P MA1.6 25KA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P MA1.6 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige paremaks variandiks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P MA1.6 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P MA1.6 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P MA1.6 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P MA1.6 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka loodusele.

DX3 2P MA1.6 25KA by Legrand on soliidne ja kasulik lahendus DX3 töötajatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta hüljamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga DX3 2P MA1.6 25KA ja veenduda selle 36.01 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P MA1.6 25KA (409866) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P MA1.6 25KA peamised plussid?

    Toote kandev voorused hõlmavad selle parimat toimekust, kestvat kasutamisaega ning vastavust tipptasemel ohutuse ja standarditele. Seade eristub ka arusaadava hoolduse hõlbustamise ja hoolduse mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised indeksid?

    Tehnoloogilised faktorid võivad erinevates mudelites eristuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 operatsioonidele, efektiivsusele, toitepinge ja välismõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks jälgige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või andmestiku esitlust.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P MA1.6 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt toime selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised kvaliteedid teevad unikaalseks objekti sarnastest toodetest?

    DX3 2P MA1.6 25KA firmalt Legrand tõuseb silma rivaalide kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste arendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa direktiividele. See teeb sellest stabiilse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P MA1.6 25KA summa ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnatase on 36.01 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodustust. Telli meie meilileht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P MA1.6 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiiaja. Garantiiaja tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P MA1.6 25KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba omaksvõttu meie kaubanduspunktist. Tarne tingimused ja maksumus on tingitud teie piirkonnast ja kõige sobivama kauba omastamise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P MA1.6 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on ülitähtis korrapäraselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgige tootja soovitusi seadme korraldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetavaid töid õigel ajal.

  • Kas DX3 2P MA1.6 25KA on kohane integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest kasuliku lahenduse protsesside uuendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P MA1.6 25KA teiste Legrand aparaatidega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand üksustega ja ühikutega, mis tagab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja seadmete kasutamine kehtestab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
36,01 €
36,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast