Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409840 - DX3 3P D80 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409840 - DX3 3P D80 25KA - Legrand - DX3 3P D80 25KA - Legrand - 0
409840 - DX3 3P D80 25KA - Legrand
230,09 €
230,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D80 25KA - Legrand
230,09 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D80 25KA on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 3P D80 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud algosad ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P D80 25KA kasutamist rasketes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D80 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D80 25KA välja arendamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P D80 25KA on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P D80 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks ettevõtetele kes planeerivad rakendatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P D80 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D80 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D80 25KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 3P D80 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P D80 25KA by Legrand on tõhus ja kasulik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga DX3 3P D80 25KA ja veenduda selle 230.09 € ülimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D80 25KA (409840) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D80 25KA peamised eelised?

    Toote peamised positiivsed küljed hõlmavad selle kvaliteetset optimaalsust, kauakestvat elutsüklit ning vastavust uusimatele ohutus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade erineb ka arusaadava kasutamise käepärasuse ja korrashoiu mõttes.

  • Millised on toote tehniliste omadused?

    Seadme spetsifikatsioonid võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid tähtsus pööratakse DX3 võimalustele, jõudlusele, elektrienergiale ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks pöörduge toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse esitlust.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 3P D80 25KA suudab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised aspektid eristavad eksponenti teistest toodetest?

    DX3 3P D80 25KA firmalt Legrand silma paistab vastaste seas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste integreerimisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D80 25KA hindumus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnaseis on 230.09 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada diskontot. Lisa tellimus meie meilileht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P D80 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Garantiiaja tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või ühendust otsida ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D80 25KA edastamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba sissevõtmist meie pood. Jõudmise tingimused ja maksumus seisnevad teie asukoha ja valitud kauba sissevõtmise viisist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P D80 25KA?

    Eluea pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Teostades vastavalt tootefirma eeskirju seadme käsitlemiseks ja viige ellu vajalikke ennetustegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 3P D80 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, masin on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest optimaalse lahenduse tootmisliini moderniseerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 3P D80 25KA teiste Legrand toodetega?

    Komplekt on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestades koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kindluse. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka remondi ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
230,09 €
230,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast