Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409838 - DX3 3P D50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409838 - DX3 3P D50 25KA - Legrand - DX3 3P D50 25KA - Legrand - 0
409838 - DX3 3P D50 25KA - Legrand
90,06 €
90,06 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D50 25KA - Legrand
90,06 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D50 25KA on BaltElec parim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P D50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Koostamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 3P D50 25KA kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D50 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D50 25KA kavandamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnormidele. Vastavus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 3P D50 25KA on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 3P D50 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu spetsifikatsioonidele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtetele kes tahavad käitatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P D50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D50 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D50 25KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P D50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P D50 25KA by Legrand on tõhus ja mõjus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus soodsaima hinnaga DX3 3P D50 25KA ja veenduda selle 90.06 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D50 25KA (409838) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D50 25KA peamised eelised?

    Toote põhilised positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset toimekust, pikka funktsionaalsuse ning vastavust praegustele kaitsemeetmete ja kvaliteedistandarditele. Seade on eriline ka lihtsustatud hooldamise ja hooldamise tõttu.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad mudelist sõltuvalt olla varieeruv, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 toimingutele, võimsusele, pingetegurile ja ruumilistele parameetritele. Täpsema selgituse saamiseks jälgige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või dokumendi sisu.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 3P D50 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt suudab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad unikaalseks artiklit alternatiividest?

    DX3 3P D50 25KA firmalt Legrand tõstab esile vastaste hulgas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite teostamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D50 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Maksumus on 90.06 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 3P D50 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kaupade garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaliigist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või ühendust otsida ühendust meie klienditeenindusega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D50 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastuvõttu meie pood. Saate tingimused ja maksumus erinevad teie elupiirkonnast ja välja valitud kauba käesoleku vormist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P D50 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on tarvilik korduvasti läbi viia aparaadi hooldus. Pidades kinni valmistusfirma juhiseid seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetamise tegevusi ajaliselt.

  • Kas DX3 3P D50 25KA võib integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, instrument on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb antud kompleksse lahenduse tootmissektori optimeerimiseks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P D50 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Komplekt on välja töötatud toimetulekut ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand toodete ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja toodete kasutamine kergendab ka uuendust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
90,06 €
90,06 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast