Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409837 - DX3 3P D40 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409837 - DX3 3P D40 25KA - Legrand - DX3 3P D40 25KA - Legrand - 0
409837 - DX3 3P D40 25KA - Legrand
74,17 €
74,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D40 25KA - Legrand
74,17 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D40 25KA on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P D40 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P D40 25KA kasutamist raskeid ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D40 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D40 25KA projekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvameetmetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 3P D40 25KA on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged õpetused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 3P D40 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle parimaks variandiks kes eelistavad omandatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P D40 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D40 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D40 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 3P D40 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnale.

DX3 3P D40 25KA by Legrand on tõestatud ja kasulik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne asetamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec soodsaima hinnaga DX3 3P D40 25KA ja veenduda selle 74.17 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D40 25KA (409837) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D40 25KA peamised plussid?

    Toote peamised positiivsed aspektid hõlmavad selle tipptasemel toimimist, pikemat elutsüklit ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete ja nõuetele. Seade tõuseb esile ka kergesti kasutatava kasutamise hõlpsuse ja remondi poolest.

  • Millised on toote tootmistehnilised tunnused?

    Tehnilised indeksid võivad versioonide kaupa vahelduda, kuid prioriteet pööratakse DX3 toimingutele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks kontrollige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või näitajate selgitusi.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P D40 25KA jagab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esile toodet teistest toodetest?

    DX3 3P D40 25KA firmalt Legrand tõuseb esile vastasleeri rühmas tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele täituvatele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D40 25KA kulu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnaseis on 74.17 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodust. Telli meie meilileht, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 3P D40 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, valmistaja annab tootele kaupade garantii. Kaitse tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või saata ühendust meie kliendisuhetega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D40 25KA transport?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuvõtmist meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus muutuvad teie tsoonist ja väljavalitud kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P D40 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on nõutav korrapäraselt läbi viia toote hooldus. Pidades kinni valmistajafirma nõuandeid seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3 3P D40 25KA võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, mehhanism on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb siis kasuliku lahenduse tootmisprotsesside parandamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P D40 25KA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand vidinatega ja komplektidega, mis kinnitab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja vidinate kasutamine kehtestab ka jälgimist ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
74,17 €
74,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast