Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409836 - DX3 3P D32 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409836 - DX3 3P D32 25KA - Legrand - DX3 3P D32 25KA - Legrand - 0
409836 - DX3 3P D32 25KA - Legrand
65,81 €
65,81 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D32 25KA - Legrand
65,81 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D32 25KA on BaltElec ülim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P D32 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P D32 25KA kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D32 25KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D32 25KA kavandamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnõuetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 3P D32 25KA on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P D32 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle väga sobivaks ettevõtetele kes soovivad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P D32 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D32 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D32 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 3P D32 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 3P D32 25KA by Legrand on kindel ja tulus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta online-pood soodsaimaga hinnaga DX3 3P D32 25KA ja veenduda selle 65.81 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D32 25KA (409836) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D32 25KA peamised voorused?

    Toote kaalukad tugipunktid hõlmavad selle suurepärast toimimist, pikemat elueaks ning vastavust tipptasemel turvalisus- ja kvaliteedistandarditele. Seade torkab esile ka kergesti kasutatava töötlemise ja tehnilise teenindamise läbi.

  • Millised on toote mehaanilised spetsifikatsioonid?

    Mehaanilised kirjeldused võivad mudelist sõltuvalt muutuma, kuid prioriteet pööratakse DX3 funktsionaalsusele, energiatarbele, elektrilise potentsiaali ja välismõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks uurige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P D32 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt lahendab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadused panevad silma paistma instrumenti konkurentidest?

    DX3 3P D32 25KA firmalt Legrand paistab paralleelsete segmendis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste arendamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D32 25KA turuhind ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnakujundus on 65.81 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada soodushinnet. Liitu meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 3P D32 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, toote valmistaja annab tootele toote garantii. Tagatise tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgiloost ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saada ühendust meie klientide toega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D32 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba sissevõtmist meie müügipunktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja kõige sobivama kauba käesoleku metoodikast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P D32 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on vajalik järjepidevalt läbi viia masina hooldus. Vastavalt valmistusfirma eeskirju seadme käsitlemiseks ja viige läbi vajalikke ennetavaid toiminguid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P D32 25KA suudab integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, üksus on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellest optimaalse lahenduse protsesside parandamiseks ja kasvuks.

  • Kui korralikult sobib DX3 3P D32 25KA teiste Legrand toodetega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand mehhanismidega ja komponentidega, mis tagab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine võimaldab ka remondi ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
65,81 €
65,81 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast