Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409835 - DX3 3P D25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409835 - DX3 3P D25 25KA - Legrand - DX3 3P D25 25KA - Legrand - 0
409835 - DX3 3P D25 25KA - Legrand
60,29 €
60,29 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D25 25KA - Legrand
60,29 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D25 25KA on BaltElec preemium toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P D25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P D25 25KA kasutamist komplitseeritud ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D25 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D25 25KA disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P D25 25KA on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P D25 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks lahenduseks kes tahavad omandatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 3P D25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D25 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D25 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 3P D25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P D25 25KA by Legrand on usaldusväärne ja mõjus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikakeskus soodsa hinnaga DX3 3P D25 25KA ja veenduda selle 60.29 € usaldusväärses kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D25 25KA (409835) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D25 25KA peamised plussid?

    Toote peamised kasu hõlmavad selle märkimisväärset toime, pikka elueaks ning vastavust uusimatele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja korrashoiu võrdluses.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Tehnoloogia parameetrid võivad erinevates mudelites erinevalt varieeruda, kuid tähtsus pööratakse DX3 rakendustele, võimsusele, toiteallika pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema ülevaate saamiseks tutvuge toote inseneri dokumentatsiooni või dokumendi juure.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P D25 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised eripärad teevad eriliseks eksponaati konkurentidest?

    DX3 3P D25 25KA firmalt Legrand on eristatav vastaste hulgas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite teostamisele ja vastavusele rangetele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D25 25KA hind ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 60.29 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodust. Liitu meie meiliseade, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 3P D25 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või võtta ühendust meie klientide toega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D25 25KA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõtmist meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus sõltuvad teie piirkonnast ja valitu kauba sissevõtmise variandist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 3P D25 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia toote hooldus. Pidage kinni valmistajafirma käske seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetustegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P D25 25KA suudab integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, masin on vaevata integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist sobiva lahenduse sektori optimeerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P D25 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand komponentidega ja lahendustega, mis andev kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja töötamise. Sama tootja komponentide kasutamine kehtestab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
60,29 €
60,29 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast