Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409834 - DX3 3P D20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409834 - DX3 3P D20 25KA - Legrand - DX3 3P D20 25KA - Legrand - 0
409834 - DX3 3P D20 25KA - Legrand
57,05 €
57,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D20 25KA - Legrand
57,05 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D20 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 3P D20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud algosad ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 3P D20 25KA kasutamist komplitseeritud ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D20 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D20 25KA disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P D20 25KA on väljatöötatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged reeglid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P D20 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks variandiks kes tahavad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P D20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D20 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D20 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 3P D20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P D20 25KA by Legrand on veatu ja toimiv lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne integreerimine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga DX3 3P D20 25KA ja veenduda selle 57.05 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D20 25KA (409834) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D20 25KA peamised tugipunktid?

    Toote põhilised eelarvamused hõlmavad selle märkimisväärset toime, kestvat eluea ning vastavust uusimatele ohutuse ja normatiividele. Seade paistab teistest ka lihtsa käsitlemise ja remondi tõttu.

  • Millised on toote tehniliste näitajad?

    Seadme omaduste võivad mudelist sõltuvalt vahelduda, kuid prioriteet pööratakse DX3 võimekusele, võimekusele, toiteallika pinge ja dimensioonidele. Täpsema detailide saamiseks vaadake toote tehniliste dokumentatsiooni või analüüsi selgitusi.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P D20 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt lahendab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned defineerivad instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 3P D20 25KA firmalt Legrand torkab silma vastaste piirkonnas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste teostamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest stabiilse valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D20 25KA hindumus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 57.05 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Pane end kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 3P D20 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tootja annab tootele tagatise võimaluse. Garantiitingimuste tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubatoote margist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või pöörduda ühendust meie klientide toega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D20 25KA kohalesaatmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie ladu. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie piirkonnast ja kõige sobivama kauba käesoleku variandist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P D20 25KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis pidevalt läbi viia aparaadi hooldus. Teostades valmistajafirma nõuandeid seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke profülaktikat sobival ajal.

  • Kas DX3 3P D20 25KA on antud integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, mehhanism on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb siis praktilise lahenduse tootmissektori renoveerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P D20 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täpset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komponentidega ja sektori osadega, mis loob kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja võimaluste kasutamine soodustab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
57,05 €
57,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast