Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409831 - DX3 3P D6 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409831 - DX3 3P D6 25KA - Legrand - DX3 3P D6 25KA - Legrand - 0
409831 - DX3 3P D6 25KA - Legrand
52,97 €
52,97 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D6 25KA - Legrand
52,97 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D6 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja toimivust.

Peamised omadused DX3 3P D6 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P D6 25KA kasutamist rasket ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D6 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D6 25KA kavandamisel pöörati erilist tähelepanu turvameetmetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P D6 25KA on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 3P D6 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes vajavad integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 3P D6 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D6 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D6 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 3P D6 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 3P D6 25KA by Legrand on veatu ja tõhus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga DX3 3P D6 25KA ja veenduda selle 52.97 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D6 25KA (409831) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D6 25KA peamised eelised?

    Toote peamised plussid hõlmavad selle suurepärast tõhusust, kestvat funktsionaalsuse ning vastavust kaasaegsetele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsasti kasutatava käsitlemise ja hooldamise lihtsuse aspektist.

  • Millised on toote tehnika indeksid?

    Tehnoloogia parameetrid võivad variatsioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid fookus pööratakse DX3 funktsioonidele, jõule, pingelisele koormusele ja proportsioonidele. Täpsema detailide saamiseks uurige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või esituse avaldust.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P D6 25KA hakkama?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused eristavad eksponaati paralleelsetest mudelitest?

    DX3 3P D6 25KA firmalt Legrand torkab silma võistlejatega vahemikus tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa normidele. See teeb sellest kindla valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D6 25KA väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 52.97 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnasoodustust. Pane kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 3P D6 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedigaranti. Toote garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubamärgist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või konsulteerida ühendust meie klienditoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D6 25KA kohalevedu?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba sissevõtmist meie punktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja soovitava kauba käesoleku süsteemist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P D6 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades vastavalt tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P D6 25KA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, aparaat on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise tõhusa lahenduse tootmisliinide täiustamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P D6 25KA teiste Legrand üksustega?

    Komplekt on välja töötatud komplektset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja lahendustega, mis andev kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja korrektuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine võimaldab ka remondi ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
52,97 €
52,97 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast