Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409830 - DX3 3P D2 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409830 - DX3 3P D2 25KA - Legrand - DX3 3P D2 25KA - Legrand - 0
409830 - DX3 3P D2 25KA - Legrand
67,80 €
67,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P D2 25KA - Legrand
67,80 €
KKK ja lisateave

DX3 3P D2 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 3P D2 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud disain tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P D2 25KA kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P D2 25KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P D2 25KA arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 3P D2 25KA on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P D2 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks ettevõtete valikuks kes soovivad kasutuses olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 3P D2 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P D2 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P D2 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P D2 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka loodusele.

DX3 3P D2 25KA by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigaldamine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood soodsa hinnaga DX3 3P D2 25KA ja veenduda selle 67.80 € kõrges kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P D2 25KA (409830) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P D2 25KA peamised tugipunktid?

    Toote tugevad kasu hõlmavad selle suurepärast mõjusust, pikendatud funktsionaalsuse ning vastavust moderne turvameetmete- ja nõuetele. Seade erineb ka arusaadava töötamise ja hooldamise võrdluses.

  • Millised on toote tehniliste iseloomustused?

    Spetsifikatsioonid iseloomustused võivad tüübit sõltuvalt olla erinevad, kuid keskendumine pööratakse DX3 toimingutele, tootmisvõimele, pingelisele koormusele ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks otsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või kirjelduse esitlust.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 3P D2 25KA suudab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised iseloomujooned tõstavad esiplaanile eset alternatiividest?

    DX3 3P D2 25KA firmalt Legrand eristub rivaalide grupis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste kasutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P D2 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 67.80 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada sooduspakkumist. Lisa tellimus meie meilileht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 3P D2 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustaja annab tootele tagatise. Kaitsegarantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgiloost ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust otsida ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P D2 25KA kohalesaatmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoomist ja kauba saamist meie ettevõttest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elukohast ja eelistatud kauba saamise variandist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 3P D2 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis perioodiliselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma juhendit seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P D2 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest tõhusa lahenduse tehnoloogiliste moderniseerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P D2 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Mehhanism on välja töötatud täpset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand lahendustega ja lahendustega, mis tagab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine kehtestab ka teenindust ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
67,80 €
67,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast