Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409824 - DX3 2P D40 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409824 - DX3 2P D40 25KA - Legrand - DX3 2P D40 25KA - Legrand - 0
409824 - DX3 2P D40 25KA - Legrand
48,78 €
48,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D40 25KA - Legrand
48,78 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D40 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P D40 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D40 25KA kasutamist tõsistes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D40 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D40 25KA kavandamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P D40 25KA on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 2P D40 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige paremaks variandiks kes eelistavad käitatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 2P D40 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D40 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D40 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P D40 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 2P D40 25KA by Legrand on kindel ja praktiline lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne installeerimine ja remont ning lai kasutusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga DX3 2P D40 25KA ja veenduda selle 48.78 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D40 25KA (409824) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D40 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote keskse tugevused hõlmavad selle kõrget tõhusust, püsivat elutsüklit ning vastavust praegustele ohutus- ja kvaliteetnormidele. Seade erineb ka lihtsa töötamise ja hoolduse läbi.

  • Millised on toote tehnoloogilised omadused?

    Seadme omaduste võivad seeriati muutuma, kuid tähtsus pööratakse DX3 omadustele, tootmisvõimele, elektrivoolule ja proportsioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks saage teada toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või ülevaate vastu.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 2P D40 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt lahendab selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised erilised tunnused teevad eriliseks seadet võrdlevatest mudelitest?

    DX3 2P D40 25KA firmalt Legrand tõuseb silma konkurentide segmendis tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste rakendamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa nõuetele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D40 25KA turuhind ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnaseis on 48.78 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnaalandust. Pane end kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P D40 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantiiaja. Kvaliteedigaranti tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D40 25KA edastamine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Edastamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja soovitava kauba käesoleku viisist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P D40 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on tarvilik püsivalt läbi viia toote hooldus. Järgige valmistajafirma nõudmisi seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P D40 25KA on antud integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, üksus on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb antud kompleksse lahenduse tootmissektori optimeerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P D40 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust märgates koos teiste Legrand vidinatega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
48,78 €
48,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast