Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409822 - DX3 2P D25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409822 - DX3 2P D25 25KA - Legrand - DX3 2P D25 25KA - Legrand - 0
409822 - DX3 2P D25 25KA - Legrand
32,51 €
32,51 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D25 25KA - Legrand
32,51 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D25 25KA on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P D25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P D25 25KA kasutamist raskeid ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D25 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D25 25KA väljatöötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P D25 25KA on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 2P D25 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle täiuslikuks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad juurutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P D25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D25 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D25 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P D25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P D25 25KA by Legrand on tõestatud ja tõhus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga DX3 2P D25 25KA ja veenduda selle 32.51 € usaldusväärses kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D25 25KA (409822) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D25 25KA peamised plussid?

    Toote esmaste kasu hõlmavad selle suurt saavutust, pikaajalist teenindusiga ning vastavust praegustele ohutus- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab silma ka lihtsasti kasutatava käsitlemise ja järelevalve arvestades.

  • Millised on toote tootmistehnilised omaduste?

    Spetsifikatsioonid näitajad võivad erinevates mudelites kõrvale kalduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 tunnustele, tootlikkusele, toiteallika pinge ja gabariitidele. Täpsema informatsiooni saamiseks tutvuge toote seadme dokumentatsiooni või näitajate esitlust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P D25 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised tunnused tõstavad esile eksponaati alternatiividest?

    DX3 2P D25 25KA firmalt Legrand torkab silma konkurentide kategoorias tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D25 25KA rahaline väärtus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahakulu on 32.51 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Käi registreerimas meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P D25 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tootja annab tootele garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või võtta ühendust meie teenindustoega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D25 25KA tarne?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõttu meie müügipunktist. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha ja valitud kauba käesoleku süsteemist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 2P D25 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Teostades vastavalt tootja poolt käske seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi ajastatud.

  • Kas DX3 2P D25 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, masin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb neist optimaalse lahenduse tootmisliini arendamiseks ja kasvuks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P D25 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täpset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi mugava integreerimise ja kindluse. Sama tootja seadmete kasutamine kiirendab ka korrastamise ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
32,51 €
32,51 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast