Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409821 - DX3 2P D20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409821 - DX3 2P D20 25KA - Legrand - DX3 2P D20 25KA - Legrand - 0
409821 - DX3 2P D20 25KA - Legrand
29,67 €
29,67 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D20 25KA - Legrand
29,67 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D20 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P D20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad ajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D20 25KA kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D20 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D20 25KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P D20 25KA on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P D20 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle õigeks ettevõtete jaoks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P D20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D20 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D20 25KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P D20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kinnitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 2P D20 25KA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 praktikutele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta interneti kauplus soodsaimaga hinnaga DX3 2P D20 25KA ja veenduda selle 29.67 € usaldusväärses kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D20 25KA (409821) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D20 25KA peamised tugipunktid?

    Toote esmaste voorused hõlmavad selle märkimisväärset mõjusust, venitatud funktsionaalsuse ning vastavust praegustele ohutus- ja nõuetele. Seade on märkimisväärne ka arusaadava kasutamise hõlpsuse ja hoolduse arvestades.

  • Millised on toote tehnoloogia kirjeldused?

    Tehniliste spetsifikatsioonid võivad tüübit sõltuvalt muutuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootmisvõimele, elektrienergiale ja välismõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks otsige toote tehnilise dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni avaldust.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P D20 25KA jagab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised erilised tunnused panevad silma paistma toodet sarnastest toodetest?

    DX3 2P D20 25KA firmalt Legrand toob esile võistlejatega vahemikus tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutussevõtmisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D20 25KA tasu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Rahakulu on 29.67 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada sooduspakkumist. Pane kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P D20 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Vastutuse garanti tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt tootemargist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D20 25KA jõudmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastu saamist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja väljavalitud kauba omastamise süsteemist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P D20 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on esmatähtis püsivalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni valmistajafirma juhendit seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd ajaliselt.

  • Kas DX3 2P D20 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, vidin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise mugava lahenduse tehnoloogiliste moderniseerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P D20 25KA teiste Legrand vidinatega?

    Kaup on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestades koos teiste Legrand toodete ja komplektidega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine soodustab ka remondi ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
29,67 €
29,67 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast