Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409820 - DX3 2P D16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409820 - DX3 2P D16 25KA - Legrand - DX3 2P D16 25KA - Legrand - 0
409820 - DX3 2P D16 25KA - Legrand
28,26 €
28,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D16 25KA - Legrand
28,26 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D16 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 2P D16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Loomisel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad korraliku ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D16 25KA kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D16 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D16 25KA kavandamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P D16 25KA on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P D16 25KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Kuna selle omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle ideaalseks lahenduseks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P D16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D16 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D16 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P D16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P D16 25KA by Legrand on kvaliteetne ja toimiv lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kasutamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga DX3 2P D16 25KA ja veenduda selle 28.26 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D16 25KA (409820) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D16 25KA peamised kasu?

    Toote tähendusrikkad tugipunktid hõlmavad selle parimat efektiivsuse, võimendatud teenindusaega ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteetnormidele. Seade tõuseb esile ka lihtsa kasutamise ja teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote tehnika tunnused?

    Seadme indeksid võivad mudelist sõltuvalt muutuda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja dimensioonidele. Täpsema ülevaate saamiseks uurige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või tutvustuse poole.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P D16 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised eripärad tõstavad esile eset alternatiividest?

    DX3 2P D16 25KA firmalt Legrand paistab silma vastasleeri piirkonnas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste kasutamisele ja vastavusele karmidele Euroopa nõuetele. See teeb sellest kindla valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D16 25KA kulu ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahakulu on 28.26 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P D16 25KA-le kehtib tagatis?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele toote garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad muutuma sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või pöörduda ühendust meie klienditoe teenusega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D16 25KA kättetoimetamine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastu saamist meie punktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on tingitud teie piirkonnast ja valitud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P D16 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on oluline perioodiliselt läbi viia toote hooldus. Pidage kinni valmistajafirma soovitusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P D16 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 2P D16 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud toimetulekut ühilduvust märgates koos teiste Legrand vidinatega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja toimimise. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka uuendust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
28,26 €
28,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast