Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409816 - DX3 1P D125 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409816 - DX3 1P D125 25KA - Legrand - DX3 1P D125 25KA - Legrand - 0
409816 - DX3 1P D125 25KA - Legrand
84,10 €
84,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D125 25KA - Legrand
84,10 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D125 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 1P D125 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D125 25KA kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D125 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D125 25KA projekteerimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnõuetele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P D125 25KA on ehitatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged määrused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 1P D125 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks lahenduseks kes vajavad kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 1P D125 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D125 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D125 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D125 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 1P D125 25KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 tegijatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja kontroll ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga DX3 1P D125 25KA ja veenduda selle 84.10 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D125 25KA (409816) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D125 25KA peamised tugipunktid?

    Toote kaalukad tugipunktid hõlmavad selle ülimat toimekust, venitatud kasutuskestvust ning vastavust uusimatele usaldusväärsuse- ja kvaliteedistandarditele. Seade paistab silma ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja hooldamise lihtsuse mõttes.

  • Millised on toote tehnika faktorid?

    Spetsifikatsioonid parameetrid võivad klassides muutuda, kuid tähtsus pööratakse DX3 operatsioonidele, efektiivsusele, elektrilise pinge ja gabariitidele. Täpsema selgituse saamiseks konsulteerige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või andmestiku selgitusi.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 1P D125 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised tunnused panevad silma paistma instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 1P D125 25KA firmalt Legrand paistab silma turuliidrite segmendis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide rakendusele ja vastavusele täpsetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D125 25KA maksumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnakujundus on 84.10 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie meilileht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 1P D125 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Tagatise tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida kontakti ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D125 25KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba saamist meie kauplusest. Saate tingimused ja maksumus erinevad teie elukoha piirkonnast ja valituks osutunud kauba saamise meetodist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 1P D125 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on eluline järjepidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Vastavalt valmistajafirma nõudmisi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid etteantud ajal.

  • Kas DX3 1P D125 25KA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, mehhanism on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb siis tõhusa lahenduse sektori renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 1P D125 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komplektidega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine võimaldab ka uuendust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
84,10 €
84,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast