Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409815 - DX3 1P D100 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409815 - DX3 1P D100 25KA - Legrand - DX3 1P D100 25KA - Legrand - 0
409815 - DX3 1P D100 25KA - Legrand
80,74 €
80,74 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D100 25KA - Legrand
80,74 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D100 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D100 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 1P D100 25KA kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D100 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D100 25KA välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P D100 25KA on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 1P D100 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu iseärasustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle optimaalseks valikuks kes soovivad rakendatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 1P D100 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D100 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D100 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D100 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 1P D100 25KA by Legrand on usaldusväärne ja tulus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec atraktiivse hinnaga DX3 1P D100 25KA ja veenduda selle 80.74 € suures kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D100 25KA (409815) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D100 25KA peamised tugisambad?

    Toote esmaste positiivsed aspektid hõlmavad selle suurt efektiivsust, võimendatud teenindusiga ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja standarditele. Seade on erinev ka lihtsa hooldamise ja hooldamise lihtsuse läbi.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid omadused?

    Tehnoloogia indeksid võivad erinevates mudelites olla erinevad, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, energiakasutusele, pingelisele koormusele ja välismõõtmetele. Täpsema ülevaate saamiseks konsulteerige toote inseneri dokumentatsiooni või kirjelduse avaldust.

  • Milliste ülesannete saab DX3 1P D100 25KA jagab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadusjooned defineerivad kaupa sarnastest toodetest?

    DX3 1P D100 25KA firmalt Legrand torkab silma võistlejate grupis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate juurutamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa reeglitele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D100 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 80.74 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodust. Käi registreerimas meie meiliseade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 1P D100 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D100 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastuvõtmist meie ladu. Transpordi tingimused ja maksumus kajastavad teie regioonist ja eelistatud kauba kättesaamise meetodist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 1P D100 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Teostades valmistaja juhiseid seadme korraldamiseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid ajastatud.

  • Kas DX3 1P D100 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb siis lihtsa lahenduse tootmissektori optimeerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 1P D100 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toodang on välja töötatud täpset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand lahendustega ja sektori osadega, mis tagab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja kindluse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka hooldust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
80,74 €
80,74 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast