Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409812 - DX3 1P D50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409812 - DX3 1P D50 25KA - Legrand - DX3 1P D50 25KA - Legrand - 0
409812 - DX3 1P D50 25KA - Legrand
28,59 €
28,59 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D50 25KA - Legrand
28,59 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D50 25KA on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad eluea ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D50 25KA kasutamist komplitseeritud ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D50 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D50 25KA komplekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 1P D50 25KA on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged suunised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 1P D50 25KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle õigeks ettevõtetele vajalikuks kes eelistavad olemasolevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 1P D50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D50 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D50 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

DX3 1P D50 25KA by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus DX3 meistritele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne monteerimine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus hea hinnaga DX3 1P D50 25KA ja veenduda selle 28.59 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D50 25KA (409812) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D50 25KA peamised tugevused?

    Toote põhilised positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset tõhusust, kauakestvat kasutuskestvust ning vastavust tipptasemel kaitsemeetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja hooldamise vaatenurgast.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid faktorid?

    Tehniliste omadused võivad mudelist sõltuvalt muutuda, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsioonidele, tootlikkusele, pingetegurile ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks konsulteerige toote tehnika dokumentatsiooni või andmestiku selgitusi.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 1P D50 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned muudavad erinevaks toodet asendusmudelitest?

    DX3 1P D50 25KA firmalt Legrand paistab turuliidrite raames tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste teostamisele ja vastavusele karmidele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D50 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 28.59 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 1P D50 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D50 25KA üleandmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba saamist meie kaubanduspunktist. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja valitud kauba sissevõtmise korrast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D50 25KA?

    Eluea pikendamiseks on vajalik püsivalt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Vastavalt tootja nõudmisi seadme hoolduse läbiviimiseks ja korraldage vajalikke ennetustegevusi ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 1P D50 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, masin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb siis sobiva lahenduse tootmisliini renoveerimiseks ja kohandamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 1P D50 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Seade on välja töötatud ühtset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis annab kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
28,59 €
28,59 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast