Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409809 - DX3 1P D25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409809 - DX3 1P D25 25KA - Legrand - DX3 1P D25 25KA - Legrand - 0
409809 - DX3 1P D25 25KA - Legrand
19,34 €
19,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D25 25KA - Legrand
19,34 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D25 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest elementidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tehases kasutatud algosad ja läbimõeldud välimus tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D25 25KA kasutamist rasketes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D25 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D25 25KA välja arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnormidele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 1P D25 25KA on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged korraldused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P D25 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes tahavad operatsioonis olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 1P D25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D25 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D25 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 1P D25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 1P D25 25KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kaotamata võimalust osta interneti kauplus soodsaimaga hinnaga DX3 1P D25 25KA ja veenduda selle 19.34 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D25 25KA (409809) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D25 25KA peamised positiivsed küljed?

    Toote tähendusrikkad toetused hõlmavad selle suurt efektiivsust, pikka teenindusiga ning vastavust moderne julgeoleku- ja kvaliteetnormidele. Seade on erinev ka arusaadava kasutamise ja hooldustööde mõttes.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid kirjeldused?

    Inseneri omadused võivad tüübit sõltuvalt eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 tunnustele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks konsulteerige toote inseneri dokumentatsiooni või kirjelduse kohta.

  • Milliste ülesannete saab DX3 1P D25 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised omadused panevad silma paistma objekti teistest toodetest?

    DX3 1P D25 25KA firmalt Legrand torkab silma rivaalide hulgas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendusele ja vastavusele tõsistele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D25 25KA summa ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 19.34 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada sooduspakkumist. Pane end kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 1P D25 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või saata ühendust meie klienditoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D25 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba sissevõtmist meie pood. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie piirkonnast ja eelistatud kauba omastamise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 1P D25 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne pidevalt läbi viia masina hooldus. Pidades kinni tootefirma eeskirju seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas DX3 1P D25 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, moodul on vaevata integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 1P D25 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand mehhanismidega ja sektori osadega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töötamise. Sama tootja seadmete kasutamine parandab ka teenindust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
19,34 €
19,34 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast