Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409808 - DX3 1P D20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409808 - DX3 1P D20 25KA - Legrand - DX3 1P D20 25KA - Legrand - 0
409808 - DX3 1P D20 25KA - Legrand
17,67 €
17,67 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D20 25KA - Legrand
17,67 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D20 25KA on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Loomisel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D20 25KA kasutamist rasket ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D20 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D20 25KA projekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P D20 25KA on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P D20 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle ideaalseks valikuks kes vajavad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P D20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D20 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D20 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 1P D20 25KA by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P D20 25KA ja veenduda selle 17.67 € parandatud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D20 25KA (409808) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D20 25KA peamised plussid?

    Toote keskse tugevused hõlmavad selle suurepärast efektiivsust, pikemat teenindusaega ning vastavust aktuaalsetele turvalisus- ja normatiividele. Seade eristub teistest ka lihtsalt kasutatava hooldamise ja hooldamise tõttu.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid näitajad?

    Tehnoloogia iseloomustused võivad erinevustes vahelduda, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, jõudlusele, elektrivoolule ja mõõtmetele. Täpsema info saamiseks konsulteerige toote mehaanilised dokumentatsiooni või ülevaate poole.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 1P D20 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised eristavad tunnused iseloomustavad instrumenti analoogidest?

    DX3 1P D20 25KA firmalt Legrand tõuseb silma paralleelsete piirkonnas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste rakendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D20 25KA hindumus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Rahakulu on 17.67 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada soodushinnet. Telli end meie meilileht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 1P D20 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele toote garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt brändist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D20 25KA saadetis?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba sissevõtmist meie pood. Edastamise tingimused ja maksumus erinevad teie asukoha ja välja valitud kauba omandamise variandist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 1P D20 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne püsivalt läbi viia seadme hooldus. Järgides valmistajafirma ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetustöid ajastatud.

  • Kas DX3 1P D20 25KA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisliini koosolekuteks ja kohandamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 1P D20 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komplektidega ja elementidega, mis andev kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka remondi ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
17,67 €
17,67 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast