Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409807 - DX3 1P D16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409807 - DX3 1P D16 25KA - Legrand - DX3 1P D16 25KA - Legrand - 0
409807 - DX3 1P D16 25KA - Legrand
16,82 €
16,82 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D16 25KA - Legrand
16,82 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D16 25KA on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 1P D16 25KA kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D16 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D16 25KA komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P D16 25KA on kujundatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 1P D16 25KA on levinud erinevates tööstusharudes. Tänu spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes eelistavad rakendatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P D16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D16 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D16 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 1P D16 25KA by Legrand on soliidne ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga DX3 1P D16 25KA ja veenduda selle 16.82 € parandatud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D16 25KA (409807) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D16 25KA peamised voorused?

    Toote olulised kasu hõlmavad selle tipptasemel efektiivsust, pikka elueaks ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava käsitlemise ja teenindamise arvestades.

  • Millised on toote mehaanilised indeksid?

    Tehnoloogia omaduste võivad tüüpide kaupa erinevalt varieeruda, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 omadustele, tootmisvõimele, elektrilise potentsiaali ja proportsioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks konsulteerige toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse vastu.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 1P D16 25KA suudab?

    Toode saab edukalt toimetada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned teevad unikaalseks eksponaati konkurentidest?

    DX3 1P D16 25KA firmalt Legrand on eristatav konkurentide vahemikus tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite teostamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D16 25KA hind ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 16.82 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Pane end kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 1P D16 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kvaliteedigaranti. Kaitse tingimused võivad kõikuda sõltuvalt brändinimest ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või saata ühendust meie teenindustoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D16 25KA transport?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie kaubanduspunktist. Saadetise tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja välja valitud kauba sissevõtmise metoodikast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D16 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on nõutav pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Pidage kinni tootefirma eeskirju seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 1P D16 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, aparaat on mugavalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb neist tõhusa lahenduse protsesside optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 1P D16 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Kaup on välja töötatud komplektset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand komplektidega ja ühikutega, mis pakub kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja korrektuse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka hoolduse ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
16,82 €
16,82 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast