Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409806 - DX3 1P D10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409806 - DX3 1P D10 25KA - Legrand - DX3 1P D10 25KA - Legrand - 0
409806 - DX3 1P D10 25KA - Legrand
13,46 €
13,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D10 25KA - Legrand
13,46 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D10 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 1P D10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 1P D10 25KA kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D10 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D10 25KA disainimisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusnormidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 1P D10 25KA on tehtud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 1P D10 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle parimaks otsuseks kes planeerivad käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 1P D10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D10 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D10 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 1P D10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka loodusele.

DX3 1P D10 25KA by Legrand on usaldusväärne ja efektiivne lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne monteerimine ja korraldus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikakeskus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P D10 25KA ja veenduda selle 13.46 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D10 25KA (409806) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D10 25KA peamised eelised?

    Toote kandev kasu hõlmavad selle esmaklassilist toime, kestvat teenindusiga ning vastavust moodsa turvalisus- ja standarditele. Seade on eriline ka lihtsa töötamise ja järelevalve mõttes.

  • Millised on toote tehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogilised kirjeldused võivad klassides erineda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 võimekusele, võimekusele, elektrilise pinge ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks küsige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või esituse sisu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 1P D10 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised iseloomujooned panevad silma paistma artiklit asendustest?

    DX3 1P D10 25KA firmalt Legrand toob esile vastaste piirkonnas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate juurutamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D10 25KA rahaline väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kulud on 13.46 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Lisa tellimus meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 1P D10 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Kvaliteedi garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või küsida ühendust meie kliendihooldusega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D10 25KA üleandmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuandmist meie poest. Saadetise tingimused ja maksumus muutuvad teie tsoonist ja väljavalitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D10 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on essentsiaalne regulaarselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Pidage kinni tootja eeskirju seadme hooldamise protsessiks ja teostage vajalikke ennetust õigel ajal.

  • Kas DX3 1P D10 25KA on võimekas integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, aparaat on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb neist optimaalse lahenduse tehnoloogiliste arendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 1P D10 25KA teiste Legrand üksustega?

    Seade on välja töötatud kohandatud ühilduvust märgates koos teiste Legrand mehhanismidega ja sektori osadega, mis tagab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja korrektuse. Sama tootja võimaluste kasutamine kergendab ka hooldust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
13,46 €
13,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast