Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409790 - DX3 3P C125 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409790 - DX3 3P C125 25KA - Legrand - DX3 3P C125 25KA - Legrand - 0
409790 - DX3 3P C125 25KA - Legrand
143,33 €
143,33 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C125 25KA - Legrand
143,33 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C125 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C125 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P C125 25KA kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C125 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C125 25KA komplekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastav rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 3P C125 25KA on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P C125 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks lahenduseks ettevõtetele kes eelistavad kasutuses olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C125 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C125 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C125 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 3P C125 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P C125 25KA by Legrand on soliidne ja tõhus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga DX3 3P C125 25KA ja veenduda selle 143.33 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C125 25KA (409790) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C125 25KA peamised tugevused?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle suurepärast mõjusust, venitatud elutsüklit ning vastavust tipptasemel usaldusväärsuse- ja standarditele. Seade paistab silma ka mugava töökindluse ja hooldamise arvestades.

  • Millised on toote tehnoloogilised iseloomustused?

    Inseneri iseloomustused võivad tüüpide kaupa erineda, kuid tähtsus pööratakse DX3 võimekusele, mahutavusele, toitepinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema arvustuse saamiseks kontrollige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või esituse poole.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 3P C125 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised kvaliteedid panevad silma paistma objekti asendustest?

    DX3 3P C125 25KA firmalt Legrand toob esile teis(t)e tootjate vahemikus tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C125 25KA tasu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 143.33 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Pane kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 3P C125 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kaupade garantii. Tagatise tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändinimest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C125 25KA kohalesaatmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõtmist meie müügipunktist. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie piirkonnast ja soovitava kauba sissevõtmise viisist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 3P C125 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on nõutav korduvasti läbi viia masina hooldus. Seadke esikohale tootja ettekirjutusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetamise tegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 3P C125 25KA võib integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, mehhanism on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellise kompleksse lahenduse tootmisliini renoveerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P C125 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Tööstustooted on välja töötatud laialdast ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komplektidega ja lisaosadega, mis kinnitab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine muudab lihtsamaks ka hooldust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
143,33 €
143,33 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast