Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409789 - DX3 3P C100 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409789 - DX3 3P C100 25KA - Legrand - DX3 3P C100 25KA - Legrand - 0
409789 - DX3 3P C100 25KA - Legrand
135,98 €
135,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C100 25KA - Legrand
135,98 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C100 25KA on BaltElec eliit toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 3P C100 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Ehitusel kasutatud ainet ja läbimõeldud arhitektuur tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 3P C100 25KA kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C100 25KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C100 25KA disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 3P C100 25KA on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged suunised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 3P C100 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks ettevõtete jaoks kes planeerivad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P C100 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C100 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C100 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C100 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnale.

DX3 3P C100 25KA by Legrand on turvaline ja mõjus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja hooldus ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood atraktiivse hinnaga DX3 3P C100 25KA ja veenduda selle 135.98 € kõrges kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C100 25KA (409789) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C100 25KA peamised voorused?

    Toote olulised kasu hõlmavad selle ülimat efektiivsuse, võimendatud eluea ning vastavust praegustele turvalisus- ja standarditele. Seade torkab esile ka mugava hoolduse hõlbustamise ja hooldustööde lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised kirjeldused?

    Inseneri omadused võivad mudelist sõltuvalt olla varieeruv, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 tunnustele, energiakasutusele, pingelisele koormusele ja mõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks saage teada toote seadme dokumentatsiooni või analüüsi sisu.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P C100 25KA jagab?

    Toode saab edukalt jagab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised erilised tunnused teevad unikaalseks seadet konkurentidest?

    DX3 3P C100 25KA firmalt Legrand on eristatav võistlejate ringis tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste rakendusele ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest pikaajalise valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C100 25KA hind ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 135.98 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie uudiskiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 3P C100 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Kvaliteedi garantii tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubatoote margist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või võtta ühendust meie klientide toega, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C100 25KA edastamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastu saamist meie müügipunktist. Saadetise tingimused ja maksumus on määratud teie elukoha piirkonnast ja soovitava kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 3P C100 25KA?

    Eluaeg pikendamiseks on väga tähtis korrapäraselt läbi viia toote hooldus. Vastavalt valmistusfirma nõudmisi seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid sobival ajal.

  • Kas DX3 3P C100 25KA võib integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, moodul on hästi integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest kompleksse lahenduse sektori arendamiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P C100 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komplektidega ja komponentidega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja toodete kasutamine parandab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
135,98 €
135,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast