Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409787 - DX3 3P C63 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409787 - DX3 3P C63 25KA - Legrand - DX3 3P C63 25KA - Legrand - 0
409787 - DX3 3P C63 25KA - Legrand
76,93 €
76,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C63 25KA - Legrand
76,93 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C63 25KA on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C63 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C63 25KA kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C63 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C63 25KA disainimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P C63 25KA on formuleeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 3P C63 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtetele kes vajavad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C63 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C63 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C63 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C63 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P C63 25KA by Legrand on stabiilne ja tulus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta online-pood soodsa hinnaga DX3 3P C63 25KA ja veenduda selle 76.93 € paremas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C63 25KA (409787) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C63 25KA peamised tugevused?

    Toote esmaste positiivsed aspektid hõlmavad selle suurt mõjusust, võimendatud teenindusiga ning vastavust uusimatele turvameetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab silma ka intuitiivse töökindluse ja tehnilise teenindamise arvestades.

  • Millised on toote tehnika spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogilised tunnused võivad versioonide kaupa eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 toimingutele, efektiivsusele, pingele ja suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks otsige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või andmestiku kohta.

  • Milliste kohustustega saab DX3 3P C63 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised tunnused teevad unikaalseks eset asendusmudelitest?

    DX3 3P C63 25KA firmalt Legrand paistab võistlejatega vahemikus tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutussevõtmisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa normidele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C63 25KA turuhind ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kulud on 76.93 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada diskontot. Pane kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P C63 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või võtta ühendust meie klienditoega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C63 25KA üleandmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba sissevõtmist meie müügipunktist. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja kõige sobivama kauba kättesaamise süsteemist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C63 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on oluline järjepidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige valmistusettevõtte nõuandeid seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke profülaktikat ajaliselt.

  • Kas DX3 3P C63 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, aparaat on vaevata integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist optimaalse lahenduse tootmisliini moderniseerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P C63 25KA teiste Legrand seadmetega?

    Toode on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand vidinatega ja lahendustega, mis pakub kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja komponentide kasutamine kehtestab ka hoolduse ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
76,93 €
76,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast