Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409786 - DX3 3P C50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409786 - DX3 3P C50 25KA - Legrand - DX3 3P C50 25KA - Legrand - 0
409786 - DX3 3P C50 25KA - Legrand
67,20 €
67,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C50 25KA - Legrand
67,20 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C50 25KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 3P C50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C50 25KA kasutamist töötingimustes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C50 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C50 25KA komplekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 3P C50 25KA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 3P C50 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks lahenduseks kes tahavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 3P C50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C50 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C50 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

DX3 3P C50 25KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja teenindus ning lai rakendusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood hea hinnaga DX3 3P C50 25KA ja veenduda selle 67.20 € parimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C50 25KA (409786) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C50 25KA peamised eelised?

    Toote keskse toetused hõlmavad selle suurt efektiivsust, kauakestvat funktsionaalsuse ning vastavust moodsa usaldusväärsuse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka arusaadava kasutamise ja hoolduse võrdluses.

  • Millised on toote tehnika tunnused?

    Inseneri spetsifikatsioonid võivad klassides eristuma, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 võimalustele, mahutavusele, elektrivõrgule ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote seadme dokumentatsiooni või andmestiku juhiseid.

  • Milliste rollidega saab DX3 3P C50 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadused defineerivad instrumenti konkurentidest?

    DX3 3P C50 25KA firmalt Legrand paistab silma vastaste grupis tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste integreerimisele ja vastavusele tõsistele Euroopa nõuetele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C50 25KA kuluarve ja kas allahindlused on võimalikud?

    Maksumus on 67.20 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 3P C50 25KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Toote garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või ühendust võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C50 25KA kohalesaatmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuandmist meie ettevõttest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukohast ja eelistatud kauba sissevõtmise korrast.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P C50 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on ülitähtis regulaarselt läbi viia seadme hooldus. Pidades kinni tootja poolt käske seadme hooldamise protsessiks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P C50 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest optimaalse lahenduse sektori koosolekuteks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P C50 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komponentidega ja komplektidega, mis kinnitab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine lihtsustab ka hooldust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
67,20 €
67,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast