Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409783 - DX3 3P C25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409783 - DX3 3P C25 25KA - Legrand - DX3 3P C25 25KA - Legrand - 0
409783 - DX3 3P C25 25KA - Legrand
37,40 €
37,40 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C25 25KA - Legrand
37,40 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C25 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C25 25KA kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C25 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C25 25KA välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P C25 25KA on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged suunised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P C25 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks lahenduseks kes vajavad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C25 25KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C25 25KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P C25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P C25 25KA by Legrand on kvaliteetne ja kasulik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood väärtusliku hinnaga DX3 3P C25 25KA ja veenduda selle 37.40 € ülimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C25 25KA (409783) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C25 25KA peamised kasu?

    Toote tugevad tugipunktid hõlmavad selle parimat toimimist, kestvat kasutusiga ning vastavust moodsa ohutuse ja normatiividele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava töötamise ja hooldustööde võrdluses.

  • Millised on toote tehnoloogilised iseloomustused?

    Spetsifikatsioonid kirjeldused võivad klassides erineda, kuid keskendumine pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, efektiivsusele, elektrilise potentsiaali ja dimensioonidele. Täpsema teabe saamiseks uurige toote mehaanilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni sisu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P C25 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt toime selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised kvaliteedid panevad silma paistma seadet paralleelsetest mudelitest?

    DX3 3P C25 25KA firmalt Legrand silma paistab turuliidrite kategoorias tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade juurutamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C25 25KA turuhind ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 37.40 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnalangust. Pane kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P C25 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, toote valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C25 25KA kohalesaatmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastu võtmist meie kaubanduspunktist. Transpordi tingimused ja maksumus kajastavad teie piirkonnast ja valituks osutunud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C25 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Vastavalt tootefirma juhiseid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd sobival ajal.

  • Kas DX3 3P C25 25KA on antud integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, masin on hästi integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tootmisprotsesside renoveerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P C25 25KA teiste Legrand üksustega?

    Kaup on välja töötatud komplektset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komponentidega ja elementidega, mis andev kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine lihtsustab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
37,40 €
37,40 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast