Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409782 - DX3 3P C20 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409782 - DX3 3P C20 25KA - Legrand - DX3 3P C20 25KA - Legrand - 0
409782 - DX3 3P C20 25KA - Legrand
37,40 €
37,40 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C20 25KA - Legrand
37,40 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C20 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C20 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C20 25KA kasutamist raskeid ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C20 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C20 25KA välja töötamisel pöörati erilist tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 3P C20 25KA on kujundatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 3P C20 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks lahenduseks kes otsivad kasutuses olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C20 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C20 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C20 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C20 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 3P C20 25KA by Legrand on tõhus ja ressursisäästlik lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikapood soodsaimaga hinnaga DX3 3P C20 25KA ja veenduda selle 37.40 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C20 25KA (409782) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C20 25KA peamised tugevused?

    Toote peamised kasu hõlmavad selle esmaklassilist toime, kestvat kasutamisaega ning vastavust moderne turvameetmete- ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub ka lihtsustatud töötamise ja hooldamise lihtsuse aspektist.

  • Millised on toote seadme tunnused?

    Seadme näitajad võivad seeriati olla varieeruv, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 operatsioonidele, energiatarbele, elektrilise pinge ja suurustele. Täpsema andmed saamiseks konsulteerige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või esituse vastu.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 3P C20 25KA toime?

    Toode saab edukalt saavutada selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad unikaalseks vahendit alternatiividest?

    DX3 3P C20 25KA firmalt Legrand paistab silma teis(t)e tootjate kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste kasutusel ja vastavusele kõrgetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindlustatud valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C20 25KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 37.40 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada allahindlust. Pane kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P C20 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad muutuda sõltuvalt brändist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või ühendust võtta ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C20 25KA kohalesaatmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuandmist meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie tsoonist ja soovitava kauba saamise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C20 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistajafirma nõuandeid seadme hooldamise protsessiks ja viige ellu vajalikke ennetavaid töid ajastatud.

  • Kas DX3 3P C20 25KA suudab integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, aparaat on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellest tõhusa lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja kohandamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 3P C20 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand üksustega ja seadmete osadega, mis tagab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kindluse. Sama tootja komplektide kasutamine kergendab ka remondi ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
37,40 €
37,40 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast