Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409781 - DX3 3P C16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409781 - DX3 3P C16 25KA - Legrand - DX3 3P C16 25KA - Legrand - 0
409781 - DX3 3P C16 25KA - Legrand
36,86 €
36,86 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C16 25KA - Legrand
36,86 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C16 25KA on BaltElec parim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest väikestele asjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 3P C16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C16 25KA kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C16 25KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C16 25KA väljatöötamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P C16 25KA on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged õpetused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P C16 25KA leiab erinevates tööstusharudes. Kuna selle spetsifikatsioonidele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige paremaks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C16 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C16 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 3P C16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kinnitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnale.

DX3 3P C16 25KA by Legrand on veatu ja praktiline lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaimaga hinnaga DX3 3P C16 25KA ja veenduda selle 36.86 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C16 25KA (409781) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C16 25KA peamised plussid?

    Toote tähendusrikkad tugevused hõlmavad selle märkimisväärset mõjusust, pikemat elueaks ning vastavust tipptasemel julgeoleku- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab silma ka lihtsustatud töötamise ja hooldamise lihtsuse mõttes.

  • Millised on toote tehniliste omaduste?

    Tehniliste parameetrid võivad versioonide kaupa muutuda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, võimsusele, pingele ja suurustele. Täpsema teabe saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või andmestiku selgitusi.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 3P C16 25KA jagab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised aspektid muudavad erinevaks seadet võrreldavatest toodetest?

    DX3 3P C16 25KA firmalt Legrand tõuseb silma teis(t)e tootjate seas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C16 25KA tasu ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Maksumus on 36.86 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnalangust. Pane kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 3P C16 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantiiaja. Vastutuse garanti tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaliigist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või konsulteerida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C16 25KA tarne?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoomist ja kauba sissevõtmist meie ettevõttest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie asukoha ja valitu kauba omastamise süsteemist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 3P C16 25KA?

    Eluea pikendamiseks on essentsiaalne korduvasti läbi viia aparaadi hooldus. Vastavalt valmistajafirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetust ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P C16 25KA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, seade on kiiresti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisliini uuendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P C16 25KA teiste Legrand aparaatidega?

    Tööstustooted on välja töötatud kohandatud ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi sujuva integreerimise ja korrektuse. Sama tootja seadmete kasutamine lihtsustab ka remondi ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
36,86 €
36,86 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast