Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409779 - DX3 3P C6 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409779 - DX3 3P C6 25KA - Legrand - DX3 3P C6 25KA - Legrand - 0
409779 - DX3 3P C6 25KA - Legrand
46,07 €
46,07 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C6 25KA - Legrand
46,07 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C6 25KA on BaltElec superior toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 3P C6 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C6 25KA kasutamist komplitseeritud ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C6 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C6 25KA väljatöötamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 3P C6 25KA on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged õpetused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P C6 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle õigeks variandiks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 3P C6 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C6 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C6 25KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C6 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See osutab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P C6 25KA by Legrand on stabiilne ja kasulik lahendus DX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood väärtusliku hinnaga DX3 3P C6 25KA ja veenduda selle 46.07 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C6 25KA (409779) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C6 25KA peamised eelised?

    Toote peamised voorused hõlmavad selle tipptasemel toimimist, kestvat kasutuskestvust ning vastavust kaasaegsetele kaitse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab silma ka lihtsa kasutamise ja korrashoiu poolest.

  • Millised on toote tehnoloogilised indeksid?

    Mehaanilised spetsifikatsioonid võivad erinevustes muutuda, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 omadustele, energiatarbele, pingetegurile ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema teabe saamiseks uurige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni juhiseid.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P C6 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt suudab selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused eristavad eset võrdlevatest mudelitest?

    DX3 3P C6 25KA firmalt Legrand torkab silma vastasleeri grupis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutusel ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C6 25KA kuluarve ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hind on 46.07 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada hinnalangust. Lisa tellimus meie postiteade, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P C6 25KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tootja annab tootele kvaliteedigaranti. Tagatise tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või pöörduda ühendust meie teenindustoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C6 25KA edastamine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus on määratud teie tsoonist ja valitud kauba vastuvõtmise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C6 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on nõutav järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni tootmisettevõtte juhendit seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P C6 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, üksus on hästi integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb neist tõhusa lahenduse sektori optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui olevalt sobib DX3 3P C6 25KA teiste Legrand aparaatidega?

    Komplekt on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis annab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kehtestab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
46,07 €
46,07 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast