Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409777 - DX3 2P C125 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409777 - DX3 2P C125 25KA - Legrand - DX3 2P C125 25KA - Legrand - 0
409777 - DX3 2P C125 25KA - Legrand
100,80 €
100,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C125 25KA - Legrand
100,80 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C125 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P C125 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tehases kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pikema ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 2P C125 25KA kasutamist ekstreemsetes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C125 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C125 25KA projekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 2P C125 25KA on formuleeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 2P C125 25KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks variandiks kes planeerivad omandatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C125 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C125 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C125 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C125 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

DX3 2P C125 25KA by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja puhastus ning lai rakendusala muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C125 25KA ja veenduda selle 100.80 € kõrges kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C125 25KA (409777) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C125 25KA peamised eelarvamused?

    Toote tugevad eelarvamused hõlmavad selle tipptasemel optimaalsust, kauakestvat elueaks ning vastavust kaasaegsetele ohutuse ja nõuetele. Seade paistab silma ka lihtsalt kasutatava käsitlemise ja teenindamise aspektist.

  • Millised on toote mehaanilised näitajad?

    Tehnoloogilised parameetrid võivad seeriati muutuda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 rakendustele, tootmisvõimele, elektrilise potentsiaali ja proportsioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks pöörduge toote tehnika dokumentatsiooni või analüüsi vastu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 2P C125 25KA jagab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned eraldavad objekti paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P C125 25KA firmalt Legrand silma paistab vastaste seas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste kasutusel ja vastavusele kohustuslikele Euroopa reeglitele. See teeb sellest stabiilse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C125 25KA kuluarve ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahakulu on 100.80 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodustust. Telli meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 2P C125 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tehnikatootja annab tootele toote garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväljaandest ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C125 25KA edastamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kullerivedu ja kauba omaksvõttu meie kauplusest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie regioonist ja soovitava kauba sissevõtmise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P C125 25KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on ülitähtis püsivalt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Järgige valmistaja juhiseid seadme hoolitsemiseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P C125 25KA on sobiv integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, seade on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tehnoloogiliste parandamiseks ja kasvuks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P C125 25KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand üksustega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja seadmete kasutamine muudab lihtsamaks ka parandamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
100,80 €
100,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast