Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409776 - DX3 2P C100 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409776 - DX3 2P C100 25KA - Legrand - DX3 2P C100 25KA - Legrand - 0
409776 - DX3 2P C100 25KA - Legrand
92,40 €
92,40 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C100 25KA - Legrand
92,40 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C100 25KA on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P C100 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P C100 25KA kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C100 25KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C100 25KA kavandamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C100 25KA on loodud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 2P C100 25KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle õigeks ettevõtetele kes otsivad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 2P C100 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C100 25KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C100 25KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C100 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

DX3 2P C100 25KA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 meistritele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga DX3 2P C100 25KA ja veenduda selle 92.40 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C100 25KA (409776) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C100 25KA peamised eelarvamused?

    Toote valitsevad voorused hõlmavad selle märkimisväärset mõjusust, kestvat funktsionaalsuse ning vastavust praegustele ohutuse ja normatiividele. Seade eristub teistest ka lihtsustatud kasutamise käepärasuse ja teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tehniliste näitajad?

    Seadme kirjeldused võivad variatsioonide kaupa diferentseeruma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, energiatarbele, elektrienergiale ja ruumilistele parameetritele. Täpsema andmed saamiseks kontrollige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või dokumendi vastu.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P C100 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomulikud omadused defineerivad vahendit sarnastest toodetest?

    DX3 2P C100 25KA firmalt Legrand on eristatav vastaste hulgas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutussevõtmisele ja vastavusele täituvatele Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C100 25KA summa ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnaseis on 92.40 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P C100 25KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele tagatise. Garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt brändist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C100 25KA kohaletoimetamine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba läbivaatamist meie ettevõttest. Transpordi tingimused ja maksumus sõltuvad teie asukoha ja valitud kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P C100 25KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on ülitähtis perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni valmistusfirma juhendit seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke profülaktikat ajastatud.

  • Kas DX3 2P C100 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, üksus on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest tõhusa lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 2P C100 25KA teiste Legrand üksustega?

    Komplekt on välja töötatud komplektset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komponentidega ja komponentidega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja komponentide kasutamine lihtsustab ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
92,40 €
92,40 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast