Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409775 - DX3 2P C80 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409775 - DX3 2P C80 25KA - Legrand - DX3 2P C80 25KA - Legrand - 0
409775 - DX3 2P C80 25KA - Legrand
85,05 €
85,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C80 25KA - Legrand
85,05 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C80 25KA on BaltElec ülim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C80 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tehases kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C80 25KA kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C80 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C80 25KA loomisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 2P C80 25KA on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged õpetused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P C80 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks lahenduseks kes püüavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P C80 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C80 25KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C80 25KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C80 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P C80 25KA by Legrand on usaldusväärne ja toimiv lahendus DX3 praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga DX3 2P C80 25KA ja veenduda selle 85.05 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C80 25KA (409775) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C80 25KA peamised kasu?

    Toote olulised toetused hõlmavad selle silmapaistvat toime, kauakestvat elueaks ning vastavust tipptasemel ohutus- ja nõuetele. Seade paistab silma ka intuitiivse käsitlemise ja hooldamise tõttu.

  • Millised on toote tehnika näitajad?

    Mehaanilised tunnused võivad versioonide kaupa eristuma, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootlikkusele, toitepinge ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote mehaanilised dokumentatsiooni või esituse poole.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P C80 25KA toime?

    Toode saab edukalt toimetada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadused teevad unikaalseks objekti asendustest?

    DX3 2P C80 25KA firmalt Legrand toob esile vastasleeri vahemikus tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste rakendusele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa standarditele. See teeb sellest usaldusväärse valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C80 25KA kuluarve ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Maksumus on 85.05 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnalangust. Pane end kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P C80 25KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Kvaliteedigaranti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubaliigist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saada ühendust meie klientide toega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C80 25KA üleandmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerivedu ja kauba saamist meie müügikohast. Saadetise tingimused ja maksumus kajastavad teie regioonist ja väljavalitud kauba omandamise variandist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P C80 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Seadke esikohale valmistajafirma soovitusi seadme korraldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd etteantud ajal.

  • Kas DX3 2P C80 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, instrument on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest lihtsa lahenduse tehnoloogiliste kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P C80 25KA teiste Legrand toodetega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis pakub kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja toimimise. Sama tootja lahenduste kasutamine kehtestab ka hoolduse ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
85,05 €
85,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast