Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409774 - DX3 2P C63 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409774 - DX3 2P C63 25KA - Legrand - DX3 2P C63 25KA - Legrand - 0
409774 - DX3 2P C63 25KA - Legrand
49,66 €
49,66 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C63 25KA - Legrand
49,66 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C63 25KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P C63 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikaajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C63 25KA kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C63 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C63 25KA disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C63 25KA on planeeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P C63 25KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes soovivad integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C63 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C63 25KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C63 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C63 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P C63 25KA by Legrand on tõestatud ja tulus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga DX3 2P C63 25KA ja veenduda selle 49.66 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C63 25KA (409774) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C63 25KA peamised kasu?

    Toote valitsevad voorused hõlmavad selle märkimisväärset töövõimet, venitatud eluea ning vastavust uusimatele turvalisus- ja kvaliteedistandarditele. Seade on eriline ka arusaadava käsitlemise ja hooldamise lihtsuse võrdluses.

  • Millised on toote seadme parameetrid?

    Seadme omaduste võivad mudelist sõltuvalt eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 rakendustele, tootmisvõimele, pingelisele koormusele ja mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks uurige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse vastu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P C63 25KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised omadusjooned panevad silma paistma toodet asendusmudelitest?

    DX3 2P C63 25KA firmalt Legrand tõuseb esile vastaste seas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide töölepanekule ja vastavusele kõrgetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C63 25KA maksumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Maksumus on 49.66 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodustust. Lisa tellimus meie meilileht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 2P C63 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele toote garantii. Garantiiaja tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubaliigist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või leida kontakti ühendust meie klienditoega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C63 25KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõttu meie ladu. Saate tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitud kauba kättesaamise protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 2P C63 25KA?

    Eluea pikendamiseks on eluline regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia seadme hooldus. Järgige hoolikalt tootmisettevõtte soovitusi seadme hooldamiseks ja viige ellu vajalikke ennetavaid töid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 2P C63 25KA on kohane integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, vidin on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise lihtsa lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P C63 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Mehhanism on välja töötatud ühtset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand aparaatidega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja lahenduste kasutamine aitab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
49,66 €
49,66 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast