Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409773 - DX3 2P C50 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409773 - DX3 2P C50 25KA - Legrand - DX3 2P C50 25KA - Legrand - 0
409773 - DX3 2P C50 25KA - Legrand
42,89 €
42,89 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C50 25KA - Legrand
42,89 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C50 25KA on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C50 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad pika ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C50 25KA kasutamist rasket ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C50 25KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C50 25KA välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 2P C50 25KA on ehitatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P C50 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omaseid jooni saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks valikuks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C50 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C50 25KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C50 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C50 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 2P C50 25KA by Legrand on tõestatud ja võimas lahendus DX3 praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja teenindus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood taskukohase hinnaga DX3 2P C50 25KA ja veenduda selle 42.89 € suures kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C50 25KA (409773) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C50 25KA peamised kasu?

    Toote tugevad positiivsed aspektid hõlmavad selle esmaklassilist tõhusust, püsivat elutsüklit ning vastavust moodsa turvameetmete- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub ka intuitiivse hoolduse hõlbustamise ja hooldamise lihtsuse tõttu.

  • Millised on toote inseneri faktorid?

    Spetsifikatsioonid näitajad võivad erinevustes kõrvale kalduda, kuid keskendumine pööratakse DX3 funktsioonidele, võimsusele, elektrivoolule ja gabariitidele. Täpsema detailide saamiseks uurige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni kohta.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P C50 25KA lahendab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned eristavad eset paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P C50 25KA firmalt Legrand eristub võistlejate grupis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele karmidele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C50 25KA turuhind ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 42.89 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P C50 25KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Garantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgiloost ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või ühendust otsida ühendust meie klientide toega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C50 25KA saadetis?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastu võtmist meie müügipunktist. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja valitu kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P C50 25KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on essentsiaalne perioodiliselt läbi viia aparaadi hooldus. Pidades kinni tootefirma ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja teostage vajalikke ennetamise tegevusi ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P C50 25KA on suuteline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on hästi integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb nimetatud sobiva lahenduse tootmisliinide moderniseerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P C50 25KA teiste Legrand aparaatidega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komponentidega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja võimaluste kasutamine parandab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
42,89 €
42,89 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast