Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409771 - DX3 2P C32 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409771 - DX3 2P C32 25KA - Legrand - DX3 2P C32 25KA - Legrand - 0
409771 - DX3 2P C32 25KA - Legrand
29,48 €
29,48 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C32 25KA - Legrand
29,48 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C32 25KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C32 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C32 25KA kasutamist rasket ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C32 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C32 25KA välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 2P C32 25KA on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged manualid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 2P C32 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle täiuslikuks otsuseks kes püüavad juurutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 2P C32 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C32 25KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C32 25KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C32 25KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka loodusele.

DX3 2P C32 25KA by Legrand on turvaline ja võimas lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood väärtusliku hinnaga DX3 2P C32 25KA ja veenduda selle 29.48 € ülimalt heas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C32 25KA (409771) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C32 25KA peamised eelised?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle ülimat saavutust, võimendatud elueaks ning vastavust aktuaalsetele ohutus- ja normatiividele. Seade erineb ka arusaadava kasutamise ja teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised tunnused?

    Seadme näitajad võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid fookus pööratakse DX3 rakendustele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks saage teada toote seadme dokumentatsiooni või esituse selgitusi.

  • Milliste ülesannete saab DX3 2P C32 25KA ellu viia?

    Toode saab edukalt hakkama selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised kvaliteedid tõstavad esiplaanile kaupa alternatiividest?

    DX3 2P C32 25KA firmalt Legrand paistab silma võistlejate hulgas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste integreerimisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C32 25KA väärtus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Maksumus on 29.48 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodust. Pane ennast kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P C32 25KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiiaja tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või küsida ühendust meie kliendisuhetega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C32 25KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie asutusest. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie elupiirkonnast ja valitud kauba kättesaamise korrast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P C32 25KA?

    Tööea pikendamiseks on ülitähtis korrapäraselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgige tootefirma ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C32 25KA on kohane integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb neist tõhusa lahenduse tootmisliinide parandamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P C32 25KA teiste Legrand toodetega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand aparaatidega ja seadmete osadega, mis kinnitab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komponentide kasutamine lihtsustab ka teenindust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
29,48 €
29,48 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast