Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409770 - DX3 2P C25 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409770 - DX3 2P C25 25KA - Legrand - DX3 2P C25 25KA - Legrand - 0
409770 - DX3 2P C25 25KA - Legrand
28,26 €
28,26 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C25 25KA - Legrand
28,26 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C25 25KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C25 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud ainet ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C25 25KA kasutamist komplitseeritud ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C25 25KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C25 25KA kavandamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P C25 25KA on ehitatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P C25 25KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Tänu iseärasustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle väga sobivaks lahenduseks kes püüavad rakendatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C25 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C25 25KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C25 25KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P C25 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P C25 25KA by Legrand on kindel ja praktiline lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga DX3 2P C25 25KA ja veenduda selle 28.26 € garanteeritud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C25 25KA (409770) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C25 25KA peamised tugipunktid?

    Toote põhilised positiivsed küljed hõlmavad selle suurt mõjusust, pikka kasutusiga ning vastavust praegustele kaitsemeetmete ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade paistab teistest ka intuitiivse hooldamise ja teenindamise poolest.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid iseloomustused?

    Spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid võivad seeriati olla erinevad, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, energiakasutusele, elektrilise potentsiaali ja suurustele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehniliste dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P C25 25KA suudab?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised eripärad teevad eriliseks vahendit asendusmudelitest?

    DX3 2P C25 25KA firmalt Legrand on märgatav paralleelsete kategoorias tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste rakendamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa standarditele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C25 25KA kulu ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahakulu on 28.26 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada soodushinnet. Telli end meie infokiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P C25 25KA-le kehtib garantii?

    Jah, tootja annab tootele tagatise. Kaitse tingimused võivad kõikuda sõltuvalt brändinimest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida ühendust meie teenindustoega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C25 25KA tarne?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba omaksvõttu meie pood. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja valitud kauba vastuvõtmise vormist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 2P C25 25KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on nõutav korrapäraselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidage kinni tootefirma ettekirjutusi seadme hoolitsemiseks ja teostage vajalikke ennetavaid töid ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C25 25KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist kasuliku lahenduse tootmisliini optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P C25 25KA teiste Legrand komplektidega?

    Toodang on välja töötatud ühtset ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja elementidega, mis andev kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja komponentide kasutamine soodustab ka jälgimist ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
28,26 €
28,26 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast