Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409768 - DX3 2P C16 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409768 - DX3 2P C16 25KA - Legrand - DX3 2P C16 25KA - Legrand - 0
409768 - DX3 2P C16 25KA - Legrand
24,56 €
24,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C16 25KA - Legrand
24,56 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C16 25KA on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P C16 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C16 25KA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C16 25KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C16 25KA välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P C16 25KA on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 2P C16 25KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks valikuks kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 2P C16 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C16 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C16 25KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C16 25KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

DX3 2P C16 25KA by Legrand on kvaliteetne ja tõhus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigaldamine ja teenindus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga DX3 2P C16 25KA ja veenduda selle 24.56 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C16 25KA (409768) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C16 25KA peamised tugipunktid?

    Toote olulised plussid hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsust, kestvat elutsüklit ning vastavust tänapäevastele julgeoleku- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub teistest ka kergesti kasutatava hooldamise ja hooldustööde lähtudes.

  • Millised on toote seadme tunnused?

    Tehniliste parameetrid võivad mudeliti erineda, kuid fookus pööratakse DX3 operatsioonidele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja proportsioonidele. Täpsema andmed saamiseks otsige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või informatsiooni esitlust.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P C16 25KA toime?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised tunnused eristavad artiklit võrreldavatest toodetest?

    DX3 2P C16 25KA firmalt Legrand paistab silma turuliidrite segmendis tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste kasutusel ja vastavusele rangetele Euroopa kohustustele. See teeb sellest vastupidava valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C16 25KA väärtus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hind on 24.56 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada allahindlust. Pane kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 2P C16 25KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele vastutuse garantii. Garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubamärgist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C16 25KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Jõudmise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja valitud kauba kättesaamise meetodist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P C16 25KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on nõutav korrapäraselt läbi viia masina hooldus. Järgige valmistusfirma eeskirju seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas DX3 2P C16 25KA on võimalik integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb neist sobiva lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja ühildamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 2P C16 25KA teiste Legrand komponentidega?

    Seade on välja töötatud toimetulekut ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komplektidega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka uuendust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
24,56 €
24,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast