Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

409767 - DX3 2P C10 25KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
409767 - DX3 2P C10 25KA - Legrand - DX3 2P C10 25KA - Legrand - 0
409767 - DX3 2P C10 25KA - Legrand
24,56 €
24,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C10 25KA - Legrand
24,56 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C10 25KA on BaltElec ülim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest elementidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 2P C10 25KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C10 25KA kasutamist rasketes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C10 25KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C10 25KA kavandamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C10 25KA on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P C10 25KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle parimaks ettevõtetele vajalikuks kes planeerivad kasutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P C10 25KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C10 25KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C10 25KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C10 25KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 2P C10 25KA by Legrand on soliidne ja võimas lahendus DX3 töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta märkamata võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga DX3 2P C10 25KA ja veenduda selle 24.56 € ülimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C10 25KA (409767) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C10 25KA peamised voorused?

    Toote valitsevad positiivsed küljed hõlmavad selle parimat toimekust, pikka eluepikkust ning vastavust nüüdisaegsetele kaitsemeetmete ja kvaliteetnormidele. Seade eristub teistest ka intuitiivse hoolduse hõlbustamise ja korrashoiu vaatenurgast.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Seadme näitajad võivad tüüpide kaupa eristuma, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 tunnustele, tootlikkusele, elektrilise potentsiaali ja ruumilistele parameetritele. Täpsema andmed saamiseks jälgige toote mehaanilised dokumentatsiooni või analüüsi juure.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P C10 25KA saavutada?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised eripärad tõstavad esile eset alternatiividest?

    DX3 2P C10 25KA firmalt Legrand eristub sarnaste toodete kategoorias tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite juurutamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kohustustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C10 25KA kuluarve ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Turuhind on 24.56 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie meiliseade, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P C10 25KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele tagatise. Kvaliteedigaranti tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubamärgiloost ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või küsida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C10 25KA jõudmine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba sissevõtmist meie asutusest. Jõudmise tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja soovitava kauba omastamise variandist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P C10 25KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgides valmistaja nõudmisi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C10 25KA suudab integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, üksus on vaevata integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb siis praktilise lahenduse sektori parandamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C10 25KA teiste Legrand lahendustega?

    Toode on välja töötatud täiuslikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand aparaatidega ja sektori osadega, mis võimaldab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komponentide kasutamine muudab lihtsamaks ka hooldust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
24,56 €
24,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast